Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

11 Haziran 2014 Çarşamba

4/C Çalışanları Dava Açıyor


4/C Çalışanları Dava Açıyor
Özelleştirme mağdurları olarak bilinen binlerce 4/C’li Geçici Personel ek ödeme ve döner sermaye için dava açıyor.
Kadro sözü yerine getirilmeyen özelleştirme mağduru binlerce 4/C’li Personel Dava açıyor.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Çalıştıkları kurumların özelleştirilmesi nedeniyle 657 sayılı kanunun 4/C maddesine göre istihdam edilen ve yıllardır kadro çalışmalarında kapsamdışı bırakılarak mağdur edilen 4/C'li geçici personeller, Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK)'da alınan kararların uygulanmaması, kadroya geçirilmeleri yönündeki tekliflerin hükümet tarafından kabul görmemesi ve son olarak da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in 4/C lilerin 4/A ya geçirilmesi yönünde herhangi bir çalışmanın olmadığını söylemesi üzerine hareket geçti.

4/C'li personeller Başbakanın 2011 genel seçim öncesi verdiği 4/A yada 4/B olacaklar sözünün gerçekleşmediğini belirterek aynı zamanda geçtiğimiz yerel seçim öncesi de Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler’in 4/C lilerin seçim sonrasında artık kadroya geçeceklerini Başbakanın bu konuda talimatı olduğu sözünün de içinin boş çıktığını bu nedenle haklarını aramak için yargı yoluna gideceklerini söylediler.

Üyesi oldukları sendikaların 4/C liler için samimi olmadıkları ve yeteri kadar mücadele etmediklerini belirterek, geçtiğimiz günlerde Danıştayın 4/C lilerin de ek ödeme ve döner sermaye alması gerektiği kararı ve diğer kazanılan Ek ödeme davaları da dahil olmak üzere şimdiye kadar Ek ödeme için açılıp kazanılan davaları emsal göstererek mahkemelere akın etmeye başladı.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

5 yorum:

  1. AŞIMIZA TAŞ ATANLARA , İŞİMİZİ KIŞ EDENLERE , BAŞIMIZA DİKİLİP FİŞİMİZİ ÇEKENLERE ........İNAT ÇOK ŞÜKÜR AYAKTAYIZ 2010 DAN BERİ SÖRVAYVIR ADASINDA GİBİ BIRAKTINIZ . HEPİNİZE TOPUNUZA HAKKIMIZ HELAL OLMASIN .......KADROMUZU VERİN YOKSA 23 000 4/C VEBALİ KATLANARAK ÜZERİNİZE KALACAK

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar bu dava açma konusunda bilgisi olan varmı?

    YanıtlaSil
  3. iyi de hadi diyelim dava açıldı saglıkda döner var adliyelerde kendi bünyesinde döner var ama mesela meb de nasıl bi ek ödeme varda meb de çalışan 4-c li dava sonucu alaçak bence bu ahmet gündomuş ve egitim bir sen in oyunu yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali çünki olmazsa olmaz şarlarını hükümet kabul etmedi şimdi kıvıracak yer arıyorlar ozaman bu 4-c liler bütün sendikalarda istifa etsin özellikle hükümet şak şakcısı sendikalardan bu daha etkili olur bence çünki hala bu sendikaların oyuncagı olmaya devam ediyoruz

    YanıtlaSil
  4. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU12 Haziran 2014 22:12

    ER YADA GEÇ ATAKET YERİNİ BULACAKTIR.
    BİZLRE BU SIKINTILARA YAŞATANLAR ALLAH'IN İZNİYLE BİZDEN BETER OLACAKLAR İNŞALLAH. KENDİLERİ İÇİN SINIR TANIMAYAN FAKAT İŞÇİ'NİN İSE ELİNDEKİ EKMEĞİNİ, KADROSUNU ALAN BİR ANLIYIŞTAN NE BEKLENİR.

    YanıtlaSil
  5. isdemir mağduru29 Haziran 2014 04:10

    HÜKÜMET YANLISI OLMAYAN SENDİKA AVUKATLARI KANALIYLA HERKES DAVA AÇSIN DAVA AÇMAYAN KALMASIN ÇÜNKÜ BU DAVA SADECE KİM AÇAR KAZANIRSA YALNIZCA ONUN ALACAĞI HAKLARDIR. DAVAYI AÇAN HAKKINI ALIR. KİMSE BOŞUNA BEKLEMESİN UYUŞUKLUĞUN ZAMANI DEĞİL BAŞKALARI AÇIYOR NASIL OLSA DEYİP YAN GELİP YATMASIN. DAVA AŞMAYAN AVCUNU YALAR ONA GÖRE.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com