Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

11 Mart 2014 Salı

4/C Çalışanları Bakan Faruk Çelikten Açıklama Bekliyor


4/C Çalışanları Bakan Faruk Çelikten Açıklama Bekliyor
Uzunca bir süreden beri 4/ C çalışanları ile Taşeron işçileri konusunda talepler sizlere iletiliyor, sizler bu kapsamda veya günü kurtarma kapsamında durup dururken 4/C veya Taşeron işçileri ile ilgili açıklama yapıyorsunuz.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak siz Maliye Bakanımızla beraber çok iyi ikili olmuşsunuz. Öyle ki son iki-Üç yıldır, 4/C ile Taşeron işçileri ve konusunda sizleri takip edenlerin mutlaka kafası dönmüştür. O kadar çok kendinizle çeliştiniz ki konuşmasaydınız daha iyi olurdu. Kamuoyuna yansıyan siz iki Bakanın açıklamaları bu iki çalışma şekli kapsamındaki vatandaşlarımızla sanki kedi fare oyunu oynuyorsunuz. Bir umut veriyorsunuz sonra bu umudu yok ediyorsunuz.

Sayın Bakanım en son yine 9 Mart tarihine atıfta bulunarak yine bir umut verdiniz. 11 Mart geldi geçti ve sizden tık yok. Allah’tan dileğimiz hayat içinde siz ve çocuklarınızın umutları da bu şekilde bir gelsin bir gitsin. Çünkü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK olarak siz ve Maliye Bakanı olarak Sayın Mehmet ŞİMŞEK’ in bu emektar çalışanlarımız eş ve çocuklarına bir umut veriyorsunuz bir söndürüyorsunuz. Bunu bilerek yapıyorsanız derim ki “Darısı Sizin Eş ve Çocuklarınızın Başına” yoksa sizlere yakışmayan bir durum bu öyle ki birçok güzel çalışmalarınızın görmezden gelinmesine neden olmaktadır.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Sizler bahane üretecek ve temennide bulunma makamında değilsiniz. Varsa bir plan proje ve çalışmalarınız bununla ilgili en uzun tarihi ilan eder işinize bakarsınız. Belirlenen takvimden önce bitirebilirseniz o zaman da müjdeyi verip insanların güvenini kazanırsınız.
İnşallah bir daha hiçbir yazıya gerek kalmadan bir yol haritası bir takvim ve bağlayıcı bir karar ile 4/ C’li arkadaşlarımız ile Taşeron işçilerine müjdeyi verirsiniz. Sizlerden istediğimiz kendinizi düşünemiyorsanız eş ve çocuklarınızı bu insanlarımızın yerine koymanızdır. Onun için üstesinden gelemeyeceğiniz sözleri vermeyin söz veriyorsanız gereğini yapınız.
Kaynak:www.gazetekamu.com

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

9 yorum:

  1. cevabı sandıkta verelim arkadaşlar.4c li olarak ezilen tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.kadro sorunumuzu bu hükümet çözmez.

    YanıtlaSil
  2. ÖZELLEŞTİRME (Tekel) MAĞDURU11 Mart 2014 23:24

    Biz Daimi, Kadrolu Beden gücüyle Çalışanların İşini, Kadrosunu alıp 4/C denen kölelik Statüsüne MAHKUM ve MECBUR edenleri Yüce ALLAH'a Havale ediyoruz. Eyer zerreyi miskal kadar hakkımız var ise, ki var Helal etmiyoruz ve tek dileğimiz var!!! Bizlere bu tüm bu sıkıntıları yaşatanları, Bizlere Merhamet ettiklerini söyleyerek fakat (bizlere adeta işkence edenleri), Daimi Kadrolu İşimizi alıp bizlerin ve Çocuklarımızın geleceğiyle oynayanları, Her gün bir Umut ile Kadro beklerken hüsrana uğratanları, 4/C' lilere kadro verirsek bütçeye şu kadara mal olur deyip?? Ayakkabı kutularında , Yatak Odalarında Trilyonları aklayanları ve bizleri kendi siyasi çıkarlarına alet edenleri ALLAH' ım sana havale ediyoruz ve İnşallah biz ÖZELLEŞTİRME MAĞDURLARI' ndan beter olurlar ve kendi oyunlarında kendileri boğulacaklar inşallah.

    YanıtlaSil
  3. AHMET GÜNDOĞDU VE FARUK ÇELİK İNSANLARLA DALGA GEÇİP İNSANLARLA KÖŞE KAPMACA OYNUYORLAR

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar yakın zamanda kadro verilmeyeceği anlaşıldı da merak ettiğim bazı şeyler var özel şirket elemanı taşeron işçilerle devlet kadrosunda çalışan 4/c liler neden aynı pota da değerlendiriliyor anlayamıyorum tabi ki taşeron arkadaşlarımıza da hakları verilsin ama 4/c ile tamamen ayrı iki statü ikisi aynı gibi düşünülüyor öyle bir algı oluşturuluyor ikisi için tamamen ayrı çözümler gerekiyor.4/c li personelin zaten var olan kadroları ellerinden alınmıştır.Kamuda işçi kadrosu istemiyoruz denilerek 4/c ye geçirilmişlerdir ancak hemen hemen aynı zamanlarda binlerce istihdam fazlası belediye işçisi kamuya yine işçi olarak geçirilmişlerdir bizlerin itirazı bunadır.

    YanıtlaSil
  5. Biz Daimi, Kadrolu Beden gücüyle Çalışanların İşini, Kadrosunu alıp 4/C denen kölelik Statüsüne MAHKUM ve MECBUR edenleri Yüce ALLAH'a Havale ediyoruz. Eyer zerreyi miskal kadar hakkımız var ise, ki var Helal etmiyoruz ve tek dileğimiz var!!! Bizlere bu tüm bu sıkıntıları yaşatanları, Bizlere Merhamet ettiklerini söyleyerek fakat (bizlere adeta işkence edenleri), Daimi Kadrolu İşimizi alıp bizlerin ve Çocuklarımızın geleceğiyle oynayanları, Her gün bir Umut ile Kadro beklerken hüsrana uğratanları, 4/C' lilere kadro verirsek bütçeye şu kadara mal olur deyip?? Ayakkabı kutularında , Yatak Odalarında Trilyonları aklayanları ve bizleri kendi siyasi çıkarlarına alet edenleri ALLAH' ım sana havale ediyoruz ve İnşallah biz ÖZELLEŞTİRME MAĞDURLARI' ndan beter olurlar ve kendi oyunlarında kendileri boğulacaklar inşallah.ttüm 4/ c adına AMİİİİİİİİN

    YanıtlaSil
  6. yıllar oldu hala kadro bekliyoruz 4-c liler bize kadro yoooookkkk.hapisteki mahkumların af beklediği gibi bizde kadro bekliyoz..

    YanıtlaSil
  7. AHMET AĞAM SAĞOLASIN BİZ 4 CLİLER .......ALDIK SAYENDE

    YanıtlaSil
  8. 4-c liler size oy verirse yazık bence bu bakan artık ses de vermesin istemiyoruz sesinide kendinide onun çocuklarıda 4-c li olur inşallah o zaman anlar belki hanyayı konyayı...

    YanıtlaSil
  9. 4- c ye kadro vermemekte kararlılar Allah sorsun hakkımızı bunlardan 2 kişinin lafına kalmışız kendilerine sıra gelince 1 gecede kanunlar çıkıyor lafa değil icraata bakacaz 12 yıldır 4- c gene 4-c ona göre.....ve açıklamada beklemiyoz artık bu bakanadan bence sussun artık....

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com