Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

11 Şubat 2014 Salı

Devlet Personel Başkanlığı 4/C Rehberi ve Ücretleri


Devlet Personel Başkanlığı 4/C Rehberi ve Ücretleri
Devlet Personel Başkanlığı 4/C çalışanları hakkında açıklama yaparak, 4/C statüsünde çalışan geçici personel için hazırlamış olduğu rehberi güncellediğini duyurdu.
Başkanlığın yayımladığı rehber için tıklayınız.
Bilindiği üzere, 2014 ve 2015 yılına yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde, 4/C'li çalışanların hem ücretleri arttırılmış hem de kendilerine aile ve çocuk yardımı ödeneği verilmesi kararlaştırılmıştı.
Başkanlık, kendi yayınladığı 4/C Rehberindeki ücretleri güncellerken evli (eşi çalışmayan) ve 2 çocuklu aile üzerinden hesaplama yapmıştır. Bu detaya dikkat edilerek değerlendirme yapılmalıdır.
İŞTE Devlet Personel Başkanlığı'nın Açıklaması


Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

7 yorum:

  1. HERKES AİLE YARDIMI ALMIYON NEDEN ÇIPLAK ÜCRETLER VERİLMİYOR HER ZAMANKİ ANLAYIŞ YAZIK YA.......

    YanıtlaSil
  2. BAKAN DİYOR HEP AYNI ŞEYLERİ YA BİRAZ UTANMAN HAYAN VARSA KONUŞMA YA BULMUŞSUN DEĞNEKCİ SENDİKAYI 4 C DİYE BİR ŞEY YOKTU DİYORSUN DOĞRU SÖYLÜYORSUN ECEVİT 3LÜ KOASLİSYON HÜKÜMETİNDE KARAYOLLARI ORÜS DEVLETSU İŞLERİ ÖZELLEŞEN YERDEKİ İNSANLARI MEMUR KADROSUYLA HASTANELERE MİLLİ EĞİTİME ATAMA YAPTI O ADAMLAR SENİNGİBİ ARSIZLIK YAPMADI UTANMADAN MADURETTİĞİNİZ İNSANLARLA DALGA GEÇMEYİN KEŞKEBUNUDA VERMESEYDİNİZ DİLİNİZEBARİ DOLAMAZDINIZ ZAATALİ SENDİKA ÜYESİ ARKADAŞLAR SİZ DAHA NEYİ BEKLİYORSUZ ADAMLAR SİZLERDE DALGA GEÇİYORLAR BAKAN ÇOCUKLARINIZ MAĞDUR ETTİĞNİZ İNSANLARIN AHINI ALMASIN BAKIN O İKİ MASUM İNSANLARLA POZ VERMİŞSİN HEVESİN KURSAĞINDA KALMASIN

    YanıtlaSil
  3. evet yukarıdaki arkadaşa katılıyorum..herkesin eş ve çocuk yardımı yok..sanki yüksek bir rakammış gibi yazılmış birde..ayıplar böyle kapatılamaz..çıplak 1800 tl olması gereken üçretler ne halde...şimdi bu rakamlarla senelerce idare et..sanıyormusunuz ki 2015 sözleşmelerinde %3ten fazla alacaksınız..

    YanıtlaSil
  4. DPB nin 4 c maaş hesaplama kesinlikle yanlıştır.maaşını doğru hesaplamak istiyorsanız http://donersermayemutemeti.tr.gg/ bakabilir yada kendiniz hesaplayabilirisniz.

    YanıtlaSil
  5. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili ve Grup Başkanvekili Oktay VURAL ile Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY; “Devlet Memurları Kanunu ile Kamuda Geçici İş Pozisyonlarında Çalışanların Sürekli İşçi Kadrolarına veya Sözleşmeli Personel Statüsüne Geçirilmeleri,Geçici İşçi Çalıştırılması ” ile ilgili Kanun Teklifini 04 Şubat 2014 günü TBMM’ne sunmuşlardır.

    YanıtlaSil
  6. ÖZELLEŞTİRME MADURU17 Şubat 2014 06:01

    DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINION YAPTIĞI BU AÇIKLAMAYA GÖRE BENİM 1.760,00TL. ALMAM GERKİRKEN. BİZLER BU AY 1.710,00 TL. ALDIK. BU NASIL OLUYOR?

    YanıtlaSil
  7. Arkadaslar 4c de ilk cikan kuruma gitmek istememe gibi bir hakkimiz var mi

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com