Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

18 Aralık 2013 Çarşamba

İsmail Koncuk Çalışma Bakanıyla Yaptığı 4/C Görüşmesine Açıklık Getirdi


İsmail Koncuk Çalışma Bakanıyla Yaptığı 4/C Görüşmesine Açıklık Getirdi
İsmail Koncuk 4 C ve diğer konularda Türkiye Kamu Sen'i görüşü bellidir, Sayın Bakanın da görüşü bellidir, biz 4 C ye memur kadrosu istiyoruz, bunu da her zaman dile getirdim, aynı görüşümü koruyorum, http://kamusen.org.tr adresinde tüm görüşmeyi haberleştirdik, bunun dışında maalesef bir gelişme yok, Sayın Bakana anlaştığımız konularda ne zaman gelişme olacağını sordum, yılbaşından sonra kanunlaşmasını sağlamaya gayret edeceğiz diye cevapladı, ben de öncesinde hangi konularda ne yapılacağını Konfederasyon olarak bilmek istediğimizi söyledim, sayın Bakan sendikalara bilgi verileceğini ifade etti.
Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Twitterde kendisine yöneltilen, hükümetin ve bakanın bizi oyalamalarına izin vermeyin net konuşun skala nedir sorusuna şu şekilde cevap verdi.

Skala maaş ayarlaması, belli bir maaş aralığı kast ediliyor. Belli maaş aralığında, sürekli sözleşmeli statü düşünülüyor, 4 C liler sözleşme imzalama kaygısı duymayacak deniliyor, ancak diğer memur gibi olmayacak, ancak belli bir maaş aralığı daha sonra diğer memurlara verilen oranda zam alacaklar. Memur yüzde 3 alıyorsa 4 C lilere de yüzde 3 zam yapılacak anlamında dedi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Akademik zam konusunda YÖK'ün çalışma yaptığını ifade ederek, bir anlamda YÖK'ü etkilememiz gerektiğini iafede etmiş oldu, bizim zaten sendika olarak 25 Aralık'ta tüm rektörlükler önünde yapacağımızı ilan ettiğimiz bir eylem kararımız var, bana göre bu eyleme destek vermek, işin hızlanması için önemli görünüyor.Anlaşılan akademik zam konusunda YÖK'ün çalışma yapması talimatı verilmiş, o halde YÖK'ü daha hızlı çalışmaya davet etmek lazım.2005 yılından sonra göreve başlayanlara 1 derece ve sicil affı konusunda da çalışma devam ediyor.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

6 yorum:

  1. zaten bizler maaş skalasındayız dedikleri gibi zaten maaş alıyoruz bu ne lahana turşusuna çevirdiler anlamanın mümkünatı yok allah hakkımızda hayırlısını versin,seçimlere inşaallah yetişirde bizlerde kurtuluruz yok yetişmedi hepimiz unutalım kadroyu madroyu.

    YanıtlaSil
  2. Ülkede onca yolsuzluk var bütçe kaldırıyor. 3 bakanın oğlu gibi niceleri var ama 4clileri kadroya alınca bütçe batacak. 4cli mühendis olarak kapının önüne ayakkabı kutusu koydum birileri şaşırır da bi kaç bin lira bırakır diye milyon istemiyorum...

    YanıtlaSil
  3. a
    ARKADAŞLAR BİRŞEY OLACAĞI YOK BAKAN ŞİMŞEK DÜN MECLİATA KADRO ÇALIŞMASI YOK DEDİ SENDİKALAR BİZİ UYUTUYOR.SAYGILAR

    YanıtlaSil
  4. Kısacası sadece 4C nin adını değiştiriyoruz desene şuna düzen yine aynı düzen Sendikalar tarafından yine satışa getirildik arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.

    YanıtlaSil
  5. Evet dorudur bende duydum maliye bakani simsek bey 4c ler suan kadro calismamiz yok dedi arkadaslar bakin sayin bakan ne diyor 4 c devam edecek baska bir forum bulmaya calisiyolarmis. O sahte sendikavilarla beraber artik ne bicim bir oyunmus yakinda kokusu cikar ama herkes bilsinki kadro filan yok bizi yine kanirdilar tek sansimiz.secimler arkadaslar bakin hale bu sahte sendikalar uyen olan saf arkafaslar siz.neyi bekliyorsunuz istifa edin ya yeter bu kadar yalan soylemeri secimde hic bir partiye oyvermeyin yakin gitsin

    YanıtlaSil
  6. kamu sen memur sen akp skalayı ayarladı uyanalım ikiside aynı açıklamayı bu kez kamu sene verdi akp

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com