Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

30 Aralık 2013 Pazartesi

4/C'li Çalışanların 2014 Yılı Aylık Net Maaş Tutarları


4/C'li Çalışanların 2014 Yılı Aylık Net Maaş Tutarları
4/C'li geçici personelin eğitim ve medeni durumuna göre 2014 yılında eline ne kadar maaş geçecek? 4/C'li personel 2014 yılında ne kadar ücret alacak. Medeni haline ve eğitim durumuna göre 4/C'lilerin aylık net maaş tutarları.
Kamu kurum ve kuruluşlarında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/C maddesi kapsamında istihdam edilen geçici personelin aylık ücretlerine 1 Ocak 2014 tarihinden geçerli olarak artış yapılmış ve bu personelin aile yardımından yararlanmasına imkan sağlanmıştı.
2014 Yılı Aylık Net Ücretleri
4/C'li personelin ücretleri eğitim durumlarına göre farklı belirlenmiştir. Bekar ya da evli olup eşi çalışan ve çocuğu olmayan bir personelin öğrenim durumuna göre 2014 yılında alabileceği aylık net ücret şu şekilde olacaktır.


www.4cmagdurlari.blogspot.com
Çocuk sayısı ve eşin çalışmamasına bağlı ödemeler
Evli olan 4/C'li personelin eşinin çalışmıyor olması durumunda, eş için aile yardımından ve asgari geçim indiriminden daha fazla miktarda yararlanacaktır.
4/C'li personel, her çocuğu için aile yardımından yararlanacak ve asgari geçim indiriminden de çocuk sayısına bağlı olarak daha fazla miktarda faydalanacaktır.
Eşin çalışmıyor olması ve çocuk sayısına göre, aşağıdaki tabloda belirtilen net rakamlar, 4/C personelin aylık ücretlerine ilave edilecektir.
Öte yandan, 72 aylık ve daha küçük olan her çocuk için aile yardımı iki kat hesaplanacağından, her küçük çocuk için aşağıdaki tabloda belirtilen rakamlara 19,20 TL ilave edilecektir.

Asgari geçim indirimi Asgari Ücrete %3 zam yapılacağı varsayımıyla hesaplanmıştır.
2013 yılsonu olası enflasyon farkından kaynaklı zam yapılması durumunda rakamlar değişiklik gösterecektir.
Gelir Vergisi %15 uygulanmış olup, yıl içerisinde ilerleyen aylarda üst vergi dilimlerine girildiğinde ele geçen aylık net ücret daha da azalacaktır.
Kaynak:Memurunyeri.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

9 yorum:

  1. Bu ülkede İlk önce insanları böldünüz şimdide aynı statüde çalışan 4/c lileri eşin çalışmıyor çalışıyor 1 çocuk 2 çocuk 5 çocuklu diye ayırıp böldünüz ona göre maaş adında sadaka verdiniz. Sizin vereceğiniz kadroda Maaşta yerin dibine batsın. Sizi yüce Rabb'ime havale ediyorum size edilen bedduaya bile yazık kuldan utanmaz Allah tan korkmazlar.

    YanıtlaSil
  2. ALLAHZÜLCELAL şu yeni yılda yüzünüzü güldürmez inşallah.

    YanıtlaSil
  3. 4C LİLERİN TARİHİNDE GÖRDÜĞÜ VE GÖRECEĞİ EN İYİ MAAŞ İŞTE BU BOZDURUP BOZDURUP HARCAYIN ABAT OLDUNUZ ARTIK,ADALETİNİZ BATSIN,YAZIKLAR OLSUN.

    YanıtlaSil
  4. İki dünyada da hakkımı helal etmiyorum hükümete.. ahirette ellerim yakasında olacak sorumlularin.. yaziklar olsun..

    YanıtlaSil
  5. Elimizdeki daimi kadroyu alıp ne idüğü belirsiz bir yere yerleştirenleri Allah'a havale ediyorum

    YanıtlaSil
  6. bende diyorum ki bizleri çoluk çocuğumuzu bu 4/c illetine koyan lar ve bizleri mağdur edenleri .bu topraklarda canı nı malını feda edip şehit ve gazi olan ecdadımız haz imam kerbella şehidi dedemiz hüseyni in adına ve hatırına allah onları da mağdur etsin etsinki anlasınlar .tüyü bitmemiş yetimin hakkı deyip de hakıkı çart çurt edenler biz emekçiler değiliz onları allah bilir ki onlar seyfi sefada yatlarda katlarda haremde ve milleti inançlar altında sömürtmekte

    YanıtlaSil
  7. Ey ALLAHIM sen büyüksün hakkımı kimseye yedirtmezsin.

    YanıtlaSil
  8. kimden bahsediyorsunuz bunların allaha inancı varmı ki allahtan korksunlar

    YanıtlaSil
  9. sizler atıp tutmaya devam edin ilenin aşagılayın bakalım şimdiye kadar kaç hükümet geçti askari ücrete ne kadar zam geldi bilmiyormusunuz ilenenin ilenci kendine geçer aşagılayanda aşagılanır siz böyle yaptıkca yaptıgınızla kalırsınız halinize şükredin.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com