Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

10 Temmuz 2013 Çarşamba

4/C Çalışanları Açlık Grevine Gidecek


4/C Çalışanları Açlık Grevine Gidecek
Kadro alamayan 4/C çalışanları seslerini duyurmak için Ankara Abdi İpekçi Parkı’nda çadır kuruyor.
4/C’li çalışanlar 1 - 30 Ağustos tarihleri arasında Ankara Abdi İpekçi Parkı’nda “4/C toplu sözleşme çadırı kuruyor. 10 kişi Çalışma Bakanlığı, 5 kişi Memur - Sen, 5 kişi Kamu - Sen ve 5 kişi de KESK önünde aynı tarihler arasında açlık grevi yapacak. Komisyonu Üyesi Ahmet Ceylan konu hakkında şu açıklamalar yaptı.

4/C’liler, Ankara Abdi İpekçi Parkı’nda toplu sözleşme çadırı kurmak için harekete geçti. 4/C'liler tarafından oluşturulan Çadır Kurma Komisyonu Üyesi Ahmet Ceylan, kamuda çeşitli kurumlarda 657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 4/C fıkrasınca geçici personel olarak zor zartlarda çalışan 4/C’lilerin yıllardan bu yana kadro verileceği söylenerek oyalandığını, “Son torba yasa ile 100 bin 4/B’linin kadroya geçirilip, defalarca Memur-Sen ve hükümetin son torba yasa ile 4/C’lilerinde kadroya geçirileceği ifade etmelerine rağmen geçirilmediğini ifade etti.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bunun üzerinde 1-30 ağustos tarihlerinde başlayacak kamu toplu sözleşme görüşmelerinde seslerini duyurabilmek üzere tüm sendikalara üye 4/C’liler 1-30 ağustos tarihlerinde Ankara Abdi İpekçi Parkı’nda yaklaşık 20 bin 4/C’linin katılımıyla beraber dayanışma ve toplu sözleşme çadırı kurma kararı almışlardır” diye konuştu.
Kaynak:Gerçek Gündem
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

4 yorum:

  1. GÜN HAK ARAMA GÜNÜDÜR AKSİ TAKTİRDE KİMSE SANMASIN,Kİ DEVLETİ YÖNETEN ZATI MUHTEREMLERİN ADALET,HAK,VİCDAN GİBİ BİR DERTLERİ VAR, 4C Lİ VE AİLELERİNİN YİTİP GİDEN YILLARI İÇİN KİMSENİN KILINI KIPIRDATACAĞI YOK ANCAK 4C LİLER VE AİLELERİ HAKLARINI ARAMAK DURUMUNDA,KİMSE İKTİDARA UCU DOKUNUR AMAN PARMAĞIMIZI OYNATMAYALIM DEMEMELİDİR BÖYLE DÜŞÜNENLERDE AHİRETTE BEDELİNİ ÖDER TIPKI BU VİCDANSIZLIKLARI,KİTAPSIZLIKLARI YAPANLARA DESTEK OLANLARLA AYNI ÇANAKTAN NEMALANMIŞ GİBİ.

    YanıtlaSil
  2. ..........................................................................................................................kusura bakma ne yazayım diye düşündüm anlayan yok düşündürüyo buda

    YanıtlaSil
  3. TCDD'de çalışan geçici işçiler siz ve sendikanız halen ayakta uyuyorsunuz.Demekki demiryol iş sendikaları "bizim işçiler koyundur,hiç bir cacık olmaz onlardan"demekte haklıdır.

    YanıtlaSil
  4. HAHAHA 4C liler açlık grevine mi gidecek? Bu korkaklar baakkala bile gidemez açlık greviymiş....

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com