Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

21 Mayıs 2013 Salı

Neden 4/C Çalışanlarının Sorunları Giderilip 4/C'liler Kadroya Alınmıyor?


Neden 4/C Çalışanlarının Sorunları Giderilip 4/C'liler Kadroya Alınmıyor?
4/C çalışanlarının sorunlarının nedenleri ne hikmetse tam layıkı ile yanıt bulmuyor. Yanıt bulmadığı gibi çözüm önerileri de malesef getirilmiyor. Bu insanların sorunlarının görmemezlikten gelinmesi akıllara 4/C çalışanlarının neden bu ayrımcalığa tabi tutulduğu sorusunu getiriyor. Neden bu insanlar bu ülkede çalışan diğer kamu görevlileri gibi sosyal ve mali haklara kavuşturulmuyor. 4cmagdurlari.blogspot.com sitesi olarak soruyoruz 4/C çalışanlarının yaşadığı geçim sıkıntısı ve ruhsal bunalım neden görmemezlikten geliniyor.
4/C çalışanları ile ilgili olarak nedenler bitmek bilmezken, Hükümetinde çözüm önerileri malesef tükenmiş gibi görünüyor. Sözleşmeliye kadro konusu ortalığı kasıp kavururken, 80 bin sözleşmelinin kadroya geçeceği gündemden düşmezken, hala 4/C adına kadro konusu tam olarak netlik kazanmış değildir. Çalışma Bakanı biz çalışmamızı yaptık son olarak sayın Başbakanımız onay verirse 4 statünün azalması karara bağlanırsa o zaman 4/C çalışanları da farklı bir statü kazanır diyor. Diyelim ki sayın Başbakan 4 statü aynen devam etsin dedi. O zaman bu insanların hali ne olacak. 1000 TL maaşla kamuda en küçük dilimi alan fakat yaptıkları iş olarak en zor yerlerde çalıştırılan, sözde eşit işe eşit ücret mantığının yürütüldüğü ülkemizde neden hala bu insanlar görmemezlikten geliniyor. Yazımızdan anlaşılacağı üzere konu hep nedenler üzerine ilerliyor. Artık bu nedenlerin bitip bu insanların refaha kavuşmaları gerekiyor.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bizler her platformda çalışanların sorunlarını dile getiriyoruz, biz çalışanların yanındayız diyen sendikalardan da ses çıkmıyor. Bir neden de onlar için. Neden sendikalar 4/C'yi layıkı ile savunmuyor. 4/C meselesi bu kadar zor bir durummu ki bu çile bitmiyor. Sendikaları bu nedenlerin bitirilmesi çalışmalarına davet ediyoruz. Malesef 4/C adına nedenleri sıralamak durumunda kalıyoruz. Belki yazımızı okuyan birileri çıkarda bu nedenlere bir son verir. İşte bitmek bilmeyen nedenler...
- Neden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev yapan 4/C personeline 2500 TL ödeme yapılırken özelleştirme mağdurları 4/C'liler 1000 TL alıyor?
- Neden Özelleştirme mağduru 4-C'linin İŞ GÜVENCESİ yok?
- Neden 4/C çalışanlarının hiçbir şekilde özlük ve sosyal hakları yok?
- Neden 4-C'linin tayin hakkı yok. Sadece sözleşme bitim dönemlerinde tayin olabilmektedir?
- Neden 4-C'linin yılda 12 ay değil, 11 ay 28 gün çalıştırılıyor?
- Neden 4-C'li izin hakkını toplu bir şekilde kullanamıyor?
- Neden 4-C'li uzun süreli hastalanma hakkını da sahip değil. Sadece 30 gün sağlık raporu kullanabiliyor?
- Neden 4/C'lilerin giyecek yardımları yok?
- Neden 4-C'lilere iş sonu tazminatı ödemesi yapılıyor. Neden emekli tazminatı olarak ödenmemekte ve gelir vergisi kesilmektedir?
- Neden tüm sözleşmelilere verilen aile yardımı ödeneği 4/C'lilere verilmiyor. Geçindirmekle yükümlü oldukları aileleri yok sayılıyor?
- Neden 4-C'li keyfi olarak 657'nin disiplin hükümlerince yazılı veya sözlü uyarı veriliyor. Fakat savunmasının 657'ye göre yapılması engelleniyor?
- Neden 4-C'liler için görevde yükselme yok?
- Neden 2010 yılı Şubat ayında ise hiçbir kritere tabi tutulmadan alınmış olan Kızılay personeli ve 4/C li personel unutuldu?
- Neden Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde çalışan 267 işçi, 399'a tabî sözleşmeli personel pozisyonlarına atanmışken diğerleri 4/C yapıldı?
- Neden kapatılan belediyelerde işçilere aynı haklarla geçiş verildi onlar kamu KİT KPSS'li 4C'li oldu?
- Neden Kamuda 3 ay çalışan işçilere 4B hakkı tanınmasına rağmen 4C'lilere bu hak tanınmıyor?
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

53 yorum:

  1. 4 C LİNİN DURUMUNU GÜZEL ÖZETLEMİŞ.TEŞEKKÜRLER. HERKES ANLADI 4 C LİNİN FERYADINI BİRDE HÜKÜMET ANLAYIP BAHANELER UYDURMADAN ÇÖZÜMLESE.

    YanıtlaSil
  2. EN BÜYÜK NEDEN BİRİDE KAMUDA ÇALIŞAN DİĞER PERSONELLER MAAŞ KADAR DENGE TANZİMATI ALIYOR. 4 C LİYEDE YOK OĞLU YOK.HAKMI ADALET Mİ BU

    YanıtlaSil
  3. alın size bi neden daha.4 c liye denge tazminatı da yok. kuru maaş 960 tl ye devam.

    YanıtlaSil
  4. bu kadar neden varken hala almış olduğunuz işçi kadrolarımızı NEDEN vermiyorsunuz.NEDENNNN

    YanıtlaSil
  5. DOĞRU SÖZE NE DENİR.UMUDUMUZ ODUR Kİ BU KADAR NEDENDEN SONRA SAYIN BAŞBAKAN İNŞALLAH FERYADIMIZI DUYARDA İŞÇİ KADROLARIMIZI GERİ VERİR.

    YanıtlaSil
  6. bu yazılanlar 4 c linin durumunu iyi özetlemiş. 4 c linin dayanacak gücü kalmadı. hükümet yetkilileri inşallah okuyupta insafa gelirlerde bu 4 c çileside inşallah sona erer.

    YanıtlaSil
  7. 4 c liler olarak kadro vermemek için hiç bir bahaneyi ne hak nede kabul ediyoruz. yeterince sıkıntılar yaşadık. kadro veriliyorsa bunu en çok hak eden 4 c lilerdir. 10 yıldır neler çektiğimizi herkes biliyo.4 c linin çilesi dolmuştur artık. işçi kadrolarımızı vermemek için bir bahane kabul etmiyoruz bilesiniz. bu yaşananlardan ve yazılanlardan sonra 4 c liye kadro vermemek için hiç bir sebep yok

    YanıtlaSil
  8. Artık yeteeeeeeeeer inanın borç yüzünden intihar edeceğim ak partiye sesleniyorum verin kadromuzu bu 4 c illetinden kurtarin çaykur özelleşti işçilet haklariyla başka kurumlara verildi belediye köyhizmetleri aynı şekilde işçilerin haklari verildi tekele geldimi yok bunalimdayim

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar bu akp, 4/c denilen öyle bir ucube çıkartmş ki ne olduğunu kendileri bile bilmiyor.Bu 4/c denilen illetin içinden kendileri bile çıkamıyor.Şimdi çok pişmanlar biz bu illeti niye çıkardık diye ama baktılar ki hiç bişey yapamıyorlar.Başlarında bir bela olduğunun farkındalar.

    YanıtlaSil
  10. GEL,DE BU İKTİDARA BAŞBAKANA SAYGI,SEVGİ DUY DAĞDAKİ TERÖRİSTLERE VERDİKLERİ DEĞERİ SEMPATİYİ BU VATANIN HAS,TEMİZ EVLATLARI OLAN 4C Lİ, TAŞERON V.S ÇALIŞANLARINA GÖSTERMEYENLERDEN AHİRETTE BİZLER VE AİLELERİMİZ DAVACI OLACAĞIZ.

    YanıtlaSil
  11. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU21 Mayıs 2013 22:48

    Biz Özelleştirme (Tekel) Mağdurlarının sorunlarını ve bizler için çıkan haberleri bizlere ulaştıran, Sorunumuzu gündeme getiren site yoneticilerine çok çok teşekkür ederiz..
    Evet yukarıda çok güzel özetlediğiniz hakların hiç birinden neden yararlandırılmadığımızı bizlerde hala 5 yıldır anlamış değiliz!!! Birde Özelleştirmeler neticesinde bizleri gönderdikleri Kurumlarda 4/c Statünde çalışırken neler çektiğimizi bir bilseniz, (görseniz.. Bizleri yeni işe girmiş 18 yaşında bekar ve sanki gündelik temizliğe gelmiş bir elaman olarak görüyorlar.. Tıpkı Hükümetin Ailemizi yok sayıp Bizleri İnsan yerine kaymadığı için Aile yardımını dahi vermediği gibi çalıştığımız Kurumlarda adeta İnsan olarak görmedikleri gibi her işi yaptırıyorlar. Haksızda değiller; Çünki Bizlere Merhamet ettiklerini söyleyen zatlar bizim 15-20 Emeğimizi Kadromuzu Tüm Haklarımızı ellerimizden alırlarsa bunlarında yaptığı gayet doğaldır..Hani bir Kıssadan Hisse vardır çok af edersiniz İmam Osurusa cemaat altına bilmem ne yapae diye...EEEE Hani Nerde bir kamara gürürlerse Haktan, Hukuktan vede Eşitlikten dem vuranların İşte sizinde yukarıda özetlediğiniz ve bizlerden adeta gasp ettikleri haklarımızı vermeyenlerin ADALAT ve KALKINMASI.Söyleyecek söz bulamıyoruz elimizden gelen bizleri böyle Perişan eden , böyle bir çıkmaza düçar edenleri allah'ADALETİNE Havale ediyoruz.. Başka elimizden bir şey gelmiyor.. Hala Sendikalrdan İstifa etmeyen arkadaşlar lütfen topluca istifa edelim....

    YanıtlaSil
  12. ANTALYA,DAN YAZAN ZATI MUHTEREM YUKARIDA YAZILANLARI İYİ OKU VE BU,KADAR ADALETSİZLİĞE,HAKSIZLIĞA,VİCDANSIZLIĞA RAĞMEN AKP PARTİZANLIĞI YAPIP KOMİK DURUMA DÜŞME,HATTA BEDDUALAR ALMA.

    YanıtlaSil
  13. '' TARİH; Kamuda özelleştirdiğiniz yerleri ve 4 c liye yapılan haksızlıkları yazacak. Gelecek nesil yapılan bu haksızlığı ve madur olan 4 c liyi sürekli sizlerle anacak.Hatta daha sonra 4 c ile ilgili belgeseller bile yapılabilir. BELGESELDE; çocuğuna okul haçlığı vermeyen, ev kirasını ödeyemeyen, kasabın manavın marketin önünden geçemeyen, banka kredilerini ödeyemeyen, elektrik su telefonu ödeyemediği için kapatılan, işe yürüyerek gidip gelen, işte öğlen yemeğini simitle geçiren, bayramlarda parası olmadığı için çocuklarına alış veriş yapamayan, psikolojisi bozulan, bunalıma giren, içinde bulunduğu sıkıntılardan sitresten dolayı intahar eden 4 c liyi bütün dünyada izleyebilir. Taki siz hala 4 c liye işçi kadrolarını verene kadar. Biran önce zaman kaybetmeden iyi düşünün tarihte böyle anılmamak sizin elinizde varın siz karar verin şimdi. ''
    Buradan film yönetmenlerine seseleniyorum yüreğiniz varsa abuk subuk ne olduğu belirsiz içerikli filmler belgeseller diziler çekiyorsunuz. ALIN SİZE HAYATIN GERÇEK KESİTLİ 4 c dramı çeksenize tabiki cesaretiniz varsa...
    arkadaşımız ne güzel dile getirmissin kemal sunal filmi gibi 4 c li elinde bir sefer tası eksik.'' 4 c liye almış oldukları işçi kadrosunu vermezlerse akp hükümeti tarihte 4 c liyle anılacak '' doğru söze ne denir.

    YanıtlaSil
  14. uzun kafın kısası tekel eylemi bu hükümetin yıpranmasına sebep oldu tekelcilere inat tüm 4.c lilere kadro verilmeyecek artık bunu anlayın ya bu koyunu güdeceğiz ya bu diyardan gideceyiz

    YanıtlaSil
  15. ALLAH AŞKIN 4/ C Lİ ÇALIŞANLARINA KADROLARINI GERİ VERİNİZ.....

    YanıtlaSil
  16. SİZ SİZ OLUN BU İKTİDARIN ADALETİNE FAZLA GÜVENİP UMUT BAĞLAMAYIN,ANCAK HAK,ADALET MÜCADELESİNİDE LAFLA DEĞİL GERÇEK ANLAMDA FİİLEN YAPIN.

    YanıtlaSil
  17. neden hz ömer in adaleti yok bu islam ve önderi müsülman olan ülkede neden rahmet ve merhamet yok .neden adalet yok neden hak yok neden hukuk yok neden eşitlik yok neden nefsi kıyas yok neden neden neden

    YanıtlaSil
  18. bizimki çocuk değil mi bizlerinki nefis değilmi biz allah kulu peygamber ümeti değilmiyiz bizler şehit gazi bu vatan için canını malını verenlerin evladı değilmiyiz ne bu nefret bu kin bu hiddet

    YanıtlaSil
  19. allah ım sen bislere emanetin olan çoluk çocuğumuza merhamet et bu 4/c zülmünden kurtar

    YanıtlaSil
  20. bizler ne günah işledikki bizlere bu 4/c eziyetini işkencesini verdiler

    YanıtlaSil
  21. ya rabim onlar görmüyorsa sen görüyorsun halimizi merhamet et ya rabin onların kalbine rahmet koyki merhamet etsinler bizlere çoluk çocugumuza

    YanıtlaSil
  22. 4c li derki mutlu bir yuvam vardı.yuvam dağılmak üzere niye dağılmak üzere maddiyat hangi ülkede ekonominin ileriye gittiği dönemde çalışanı geriye gider ben 2004 yılında medaşta işe başladım.yıl 2004 maaş 1250 yıl 2013 maaş 1050 nasıl ülke ferahamı ulaşıyor yoksa ben mi geriye gidiyom şimdi soruyom hızla gelişen bir ülkede ben nezaman feraha ulaşacam saygıdeğer yetkililere söylüyorum kazanmış olduğumuz hakkımızı geri verin allah aşkına şu feryadımıza kulak verin çolumuz çocuğumuz perişan sayın başbakanım görün halimizi

    YanıtlaSil
  23. kimse 4 c lilere kadro erilmemesinin sebebini tekelcilere bağlamasın. bizler tekelcilerden de önce peyder pey işten çıkaratılarak 2005 yılında 4 c li edildik ( 500 tl. ücretle )tabiki sayımız bu kadar değildi. sesimizide kimseye duyuramadık. kaç defa akp kurmaylarıyla görüştük çalışma süremizin 10 ay olduğunu aldığımız maaşın 500 tl olduğunu ve tabiki bu ücretle geçinemediğimizi. ama ne fayda ken dimiz söyledik kendimiz dinledik. kimin umrunda . bizlere her defasında söyledikleri güya bizi 4 c li yaparak işe almışlar kendilerince. onada şükür edecekmişiz. ağız birliği yapmılar gibi hepsinin söylediği aynı şey. allahın işi buya tekelcileri bilmeden toplu işten çıkardılar ve o topluluk 4 c yi gündeme taşıdı. kendilerince 4 c 10 aydan 11 maaşada 100 tl ilave yaptılar. 4 c yi kendilerince cazip hale getirdiler. ilaveten (100 tl) 4 c liye verdikleriyle beraber olan ücret diğer kamuda çalışanlarının ücretinin yarısı bile değil. kim olsa 4 c li olmak istemez tabi.kimse gerçekleri saptırmadan bilip bilmeden akp hükümetinin 4 c liye yaptıklarını tekelcilere bağlamasın. tekelciler orada sadece her çalışan gibi hakkı olanını istemiştir. Olayları başka boyutlara çekmek kimseye bir şey kazandırmaz.

    YanıtlaSil
  24. Komediye bakarmısın. Bugün çalışan 4 c li 960 tl. alıyor. yarın emekli olsa 1500 maaş bağlanıyor. 4 c liye ya işçi kadrosunu verin yada emeklisi geleni yaşı gözetmeksizin emekli hakkı tanıyın bitsin bu çile. dayanacak gücümüz kalmadı.

    YanıtlaSil
  25. özelleştirmeden dolayı 4 c li olanların ne zaman çile bitecek. niye kamu çalışanlar içerisinde üvey evlat muamelesi yapılıyo. devlet çalışanlarına niye eşit davranmıyor. elinizi vijdanıza koyun. 4 c liye iş verdik elinizdekilerle yetinin dışarda bu işi bulamayanlar var şeklinde konuşmaları bırakın artık. daha aile yardımını bile söz verdiğiniz halde vermediniz.4 c lininde diğer kamu çalışanları gibi ailesi var. düne kadar 4 c lide kamu işçisiydi. ne oldu da birden bire ne değişti bu haksız muamalerle karşılaşıyoruz. bizmi istedik özelleştirmeyi. aynı duruma kendinizi koyun.yarın silerinde milletvekillikleri sona erecek. vur abalıyamı yapmak lazım. Sultan Süleymana kalmayan bu dünya sizemi kalacak. 200.000 üzerinde çalışana kadro verdiniz 20.000 kadroyumu veremeyeceksiniz. Uzatmanın anlamı ne.Niye yüzden gözden düşürüyosunuz kendinizi. Din kardeşi değilmiyiz.

    YanıtlaSil
  26. sayın bakan ve sayın başbakan hem aile babası hemde içimizden biri çalışanın durumundan iyi anlarlar 4 c li ve ailelerinin bu sıkıntılarını inşallah işçi kadrolarımızı vererek sona erdirirler.

    YanıtlaSil
  27. Herkes kendi işine nasıl geliyorsa öyle yazıyor kimi işçi olalım kimi memur olalım diyor şu an hala hiç birşeyiz kim söylerse söylesin emekliliği yakın olanlar işçi statüsünü istiyor, emekliliğine uzun yıllar olanlar tabiki haklı nedenlerle memur statüsü, ama şu an ne verilen var nede uygulama var . Benim anlamadığım bu işte gerçekten iktidar bu 4/Clilere neden kadro vermiyor 3 ay geçici olarak işe girene hatırla işe giren işçilere kadro belediye ve sözleşmeliler, bizim gibi vasıflı kölelere kadro yok sürünün diyor.ben tarafsız bir gözle bakıyorum nedir hüküm kendine yeni iktidarlar sğğlayacak elemanları işe almak amaç bu bizler gözden çıkarılmışız yoksa birgün başka birgün başka söylenmez bu işler eylem yaptılar yok tazminat aldılar lada bitmez kardeşim insanlar intihar ediyor, bu işten az yada çok sorumlu olanlar mutlaka birgün ayaklarına bir şey dolanırsa bu 4/cLİLERE YAPTIĞI ZÜLMÜ DÜŞÜNSÜNLER, bazıları sanıyorki işiniz var, psikolojileri bozulan insanlar ne olacak, aileler dağıldı ALLAHIM ZOR BİZİM İŞİMİZ

    YanıtlaSil
  28. ortada büyük bir haksızlığın olduğu aşikar.özelleştirme sonucu haksızlığa uğrayarak 4 c edilen köleler birgün öyle veya böule adalet tecelli ederek yerini bulacak ve özgürlükleri olan işçi kadrolarına kavuşacaklar. sizlerde yaptığını bu haksızlıklarla anılacaksınız.yaptıklarınızla tarihe geçeceksiniz.iyi düşünün kötü olan siz olmayın kadromuzu verin.

    YanıtlaSil
  29. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU23 Mayıs 2013 22:49

    Yeter artık yeter Biz Özelleştirme Mağdurları 4/c Statüsüne Geçirildikten sonra Binelerce Memur ve İşçi Kadroları verildi.(1)2 defa Belediyelerde çalışan Geçici İşçilere Kadro verildi (2)Çaykurda Çalışan İşçiler Memur Statüsüne geçirildi (3) Yaklışık bu üç yıl içerisinde 500 bine yakın Memur ve İşçi kadrosu verildi (4) Eski YSE Şimdiki Özel İdarelerde Çalışan İşçilerin yarısı diğer kurumlara dağıtılarak Memur Kadrosu verildi (5) Özelleşen bazı Tedaşlarda çaılışan bir çok işçi tüm haklarıyla Alan Firmaya devredildi (6)Telekomda çalışan işçiler hala çalışıyor... Peki ALLAH Aşkına biz TEKEL Mağdurları kime nededik, Kime ne yaptıkki!!??: 15-20 Yıllık Emeğimizi hiçe saydılar ve var olan Daimi Kadromuzu alarak bizleri perişan ettiler...Bizlere Merhamet ettiklerini söyleyen zatlar yukarıda saydığım kurumlara bir bakın onlarda işçi bizde İçiyiz aramızdaki fark ne??? Şu anda çalıştığımız Kurumda Hem Özelleştirmeler nedeniyle (tüm hakalrıyla) gelen Memur arkadaşlarımız, Kurumun İşçileri, Hizmetliler, Sözleşmeliler var ve bizler bu arkadaşla ile birlikte çalışıyoruz!!! Fakat bir farkımız var biz Özelleştirmelerden Gelen İşçilerin Aylıkları bu saydığım arkadaşların 3/1 kadar yani üçte biri ve bizlerin hizmet yılı ise bu arkadaşlarmızın bir çoğundan fazla.. Peki Bizlerin İşçi Kadrolarını aldınız İşçiliğimi bitirdiniz?? HAYIR EEEE Daha hala TPO'ya- DSİ'ye Karayollarına- Tedaşa- Elektirik Santrallarine İŞÇİ Alıyorsunuz.. Madem Hala İşiçi Alımları devam ediyor neden bizler buralara dağıtmadınız EEEYYY Bizlere Merhamet ettiğini söyleyen MERHAMETSİZLER...işte sizlere ADALET ve Kalkınma, İşte sizlere Biz Özellleştirme Mağdurlarına Merhamet ettiklerini söyleyen Merhametsizlerin ADALETİ, İşte Sizlere Biz Özelleştirme Mağdurlarına İş İmkanı verdik Diyenlerin Eşitlik İlkesi... Yeter artık biz Özelleştirme Mağdurlarına ne Kininiz bu Öfkeniz nezaman bitecek bizlere yaptığını bu Haksızlık, Vicdansızlık ve Merhametsizlik....

    YanıtlaSil
  30. ABD başkanına verdikleri sözü yerine getirebilmek için bütün kozlarını ortaya koyacak olan hükümet hummalı bir çalışma yaparak seçim risklerini azamiye düşürmek zorunda olduğunu biliyor ben ve benim gibi hem 4/cli hemde emeklilikte yaşa takılan arkadaşlar.şu vaatlere kanmayın kadro çalışmalarınız yapılıyor ama seçimden sonraya kalabilir emeklilik çalışması seçimden sonra olabilir gibi sözlere inanmayın.seçimlerden önce olursa olur seçimden sonra geçmiş olsun denir uyanık olalım arkadaşlar.bunu nereden çıkardın arkadaş derseniz başbakan geçen gün referandum ve başkanlık sistemi açıklamasında benim vatandaşım bana oy verir diye hazır oy hesabı yapmakta mademki oy istiyor mağdur ettikleri 4/clilere önce kadro emeklilikte yaşa takılanlara emeklilik haklarını versin ondan sonra oy hesabı yapsın derim.iyi günler dilerim..

    YanıtlaSil
  31. EY BAŞBAKAN EY İKTİDAR, EĞER İMANINIZ,KİTABINIZ,ALLAH,INIZ VARSA BU ÜLKE İÇİN FEDAKARLIK VE BEDELİ TOPLUMUN HER KESİMİNE SİZ ÇOK İMTİYAZLI ÖZELLER,DE DAHİL OLMAK ÜZERE SIRAYLA ÖDETİN, TOPLUMUN HER KESİMİNDEN SIRAYLA EŞİT FEDAKARLIK BEKLEYİNİZ BİR ŞEKİLDE PUNDUNA DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ MAZLUMLARA,GARİPLERE SESİNİ ÇIKARAMAYAN İNSANLARA ÖMÜR BOYU BEDEL ÖDETMEK HANGİ İMANA,VİCDANA SIĞAR SİZİN DİNİNİZ NE SİZ,İN AĞZINIZA ALDIĞINIZ HANGİ İSLAM HANGİ MÜSLÜMANLIK,KULLARIN YÜZDE ELLİSİNİ DEĞİL DAHA FAZLASINI,DA BİR ŞEKİLDE ELDE ETSENİZ CENAB-I ALLAH,I KANDIRMANIN İMKANI VAR,MI.HAK,ADALET SİZİN İÇİN HİÇ BİR ŞEY İFADE ETMİYOR,MU.

    YanıtlaSil
  32. tamam arkadaş lar hepimz bu hükümete karşı işimizden etikleri için karşıyız peki bizi bu hale sadece bunlarmı getirdi sendikaların bundan hiç mi günahı yok kapalı odalar arkasında yapılan pazarlıkları yaparken 4.c denen iletin ne içerdiği bilmiyorlarmıydı sendikalar kendi üstüne düşeni yapıyorlarmı acab yapsaydı bizler şu an bu haldemiydik
    hükümetin tüm tehdidlerine karşı bizler ankarada eylem lere devam ederken neden bir an da eylem biti hani hakımızı almadan dönmeyecektik kardeşim ben de bu hükümete kızıyorum ama tum hukumetler hesabına geleni yapmaya çalışır bunlara karşıdan sen dikalar savaşır ama sen dikalar savaşmayı bırak konfederasyonlar birbirlerine güvenmiyor e hükümet ne yapsın kedinin olmadığı yerde fareye aslan derler uzuun lafın kısası bu hükümet sana ne verir se o ndan başkasını beklemeyın sen dikalardan istifa edilecekti hani bizler layık olduğumuz şeyi buluruz

    YanıtlaSil
  33. Artık yeeeeeteeeer bunalımdayim intihar eşiğine geldim bu hükümete sesleniyorum verin artik kadromuzu kurtarin bizi 4 c illetinden eğer ben intihar edersem bu sorumlusu akp hükümetidir çaykur belediye köyhizmetleri kurumu özelleşti bu kurumlardaki işçilerin hiç bir kaybı olmadan ayni haklariyla başka kurumlara verildi tekele geldimi yok bu adaletmi ya bu ülkede adalet yokmu inanin bu hükümet mahşer meydaninda ALLAHA hesap verecekler cehenem azabinda yanacaklar benim iki elim ahirette onlarin yakasinda olacak

    YanıtlaSil
  34. Ne zaman bitecek bu çile.

    YanıtlaSil
  35. KAMUDA 4 C STATÜSÜNDEN BAŞKA MADUR OLAN Bİ BAŞKA ÇALIŞAN OLAMDIĞI HERKESCE MALUM.ZAMANIN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEDİĞİDE AŞİKAR. AKP KURMAYLARI ŞUNU UNUTMAYIN. ŞUAN OTURDUĞUNUZ MAKAM KOLTUKLARINDA SİZLERDEN ÖNCEDE OTURANLAR VARDI. DEMEKKİ SİZDEN ÖNCEKİLERE BAKİ KALMAYAN O KOLTUKLAR GÜNÜ GELDİĞİNDE SİZEDE KALAMAYCAK. HAL BÖYLE İKEN GERİDE KALICI OLAN BİR İYİLİĞİN VE SEVABIN OLDUĞUNU UNUTMADAN VEDE ZAMAN GELİP GEÇMEDEN 4 C LİNİN BU MADURİYETİNİ GİDEREREK ALINMIŞ OLAN İŞÇİ KADROLARINI VEREREK ONLARINDA HAYIR DUALARINI ALSANIZ OLMAZ MI , SAYIN BAKANIM İNANIN ÇOĞUMUZ İNTİHAR ETME DURUMUNA GELDİK.ALLAH AŞKINA SESİMİZE KULAK VERİN.---TOKAT,TAN SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  36. 4-C LİLER İNTİHARIN EŞİĞİNE GELDİ SAYIN BAŞBAKANIM LÜTFEN SESİMİZE KULAK VERİN SİZLERİNDE ÇOLU ÇOCUĞU VAR... TOKAT {REŞADİYE ].

    YanıtlaSil
  37. HALA 4/C Lİ ÇALIŞIPDA AKP YE OY VERENLER VAR ONLARA ŞAŞIYORUM YAAAAAAAAAAAAAAAAA.

    YanıtlaSil
  38. 4-cliler boşuna nefesinizi tüketmeyin.kadroyu verecek olan zaten verir,siz allaha yalvarınki kula köle olmayalım.yoksa bir kaşık suda boğarlar.OSMANİYELİLER uyanın artık.saygılarımla

    YanıtlaSil
  39. BU ÜLKE İNSANINDA HASETLİK,FESATLIK VARSA YAPILABİLECEK BİR ŞEYLERİN OLDUĞUNA İNANMIYORUM 4/C STATÜSÜNDE ÇALIŞTIRMAYI BÜYÜK BİR MARİFETMİŞ GİBİ GÖSTERENLER BİR GÜN BUNUN HESABINI
    VEREMEYECEKLER AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK

    YanıtlaSil
  40. arkadaşlar bu yazı bizleri çok güzel özetlemiş aynen kopyalayıp tüm siyasi partilerin genel merkezlerine il teşkilatlarına , tüm gazatelere ve tüm sendikalara hep beraber mail atalım veya çıktısını alalım tüm bu yerlere faks çekelim

    YanıtlaSil
  41. NEDENMİ ÇÜNKÜ BAŞKA KURUMLARDA BABALAR GİBİ SATILACAK
    NEDENMİ ÇÜNKÜ BAŞKA KURUMLARDAN MAĞDURLAR GELECEK 4/C KERVANINA
    NEDENMİ ÇÜNKÜ BUNLAR BİZİ TEKRAR İŞE ALDIKLARINI DÜŞÜNDÜKLERİ İÇİN KADRO VERİMYECEK
    NEDENMİ ÇÜNKÜ BİZLER TAZMİNATLARIMIZI ALDIK
    NEDENMİ ÇÜNKÜ BİZ BUNLARIN DEFTERİNDEN SİLİNMİŞİZ
    NEDENMİ ÇÜNKÜ BUNLAR BİZE MAĞDUR GÖZÜYLE BAKMADIKLARI İÇİN
    UNUTMAYALIM BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOKTUR
    NE GELİRSE ALLAHTAN GELSİN KULDAN GELMESİN
    ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  42. ne yazıkki bizi bizden başka ne dinyeyen var nede anlayan
    ne dersek diyelim halimiz perişanlık ölüyorum desem yok borçlarım aldı başını gidiyor kira bakıcı yakacak içecek derken 2 çocuk az maaş çok iş bilmem bu işin sonu ne olacak feryat etsem duyan yok tok açın halinden ne anlar :(

    YanıtlaSil
  43. KAMUDA 4 C STATÜSÜNDEN BAŞKA MADUR OLAN Bİ BAŞKA ÇALIŞAN OLAMDIĞI HERKESCE MALUM.ZAMANIN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEDİĞİDE AŞİKAR. AKP KURMAYLARI ŞUNU UNUTMAYIN. ŞUAN OTURDUĞUNUZ MAKAM KOLTUKLARINDA SİZLERDEN ÖNCEDE OTURANLAR VARDI. DEMEKKİ SİZDEN ÖNCEKİLERE BAKİ KALMAYAN O KOLTUKLAR GÜNÜ GELDİĞİNDE SİZEDE KALAMAYCAK. HAL BÖYLE İKEN GERİDE KALICI OLAN BİR İYİLİĞİN VE SEVABIN OLDUĞUNU UNUTMADAN VEDE ZAMAN GELİP GEÇMEDEN 4 C LİNİN BU MADURİYETİNİ GİDEREREK ALINMIŞ OLAN İŞÇİ KADROLARINI VEREREK ONLARINDA HAYIR DUALARINI ALSANIZ OLMAZ MI , SAYIN BAKANIM İNANIN ÇOĞUMUZ İNTİHAR ETME DURUMUNA GELDİK.ALLAH AŞKINA SESİMİZE KULAK VERİN.---TOKAT,TAN SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  44. ALAY SÖZ KONUSU OLDUK . SİZİ ALLAHA HAVAL EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  45. Ne oldu neden hiç bir ilerlemre yok herkez sus pus oldu? Gene mi uyutulduk arkadaşlar?

    YanıtlaSil
  46. siz dendikalar istifa edin

    YanıtlaSil
  47. BU SİTEYE NAZAR MI DEĞDİ NE.BEN GÜNDE 20 DEFA BU SİTEYE GİREN BİRİYİM.EN SON HABERLER HER YERDEN ÖNCE BURDA ÇIKARDI.10 GÜNDÜR BAŞLIK HEP AYNI DURUYOR.HİÇBİR GELİŞME OLMAMIŞ DESEM TAMAM DİYECEĞİMDE.ÇALIŞMA BAKANI AÇIKLAMA YAPMIŞ.STATÜLERİN AZALTILMASI İLE İLGİLİ(YANI BİZ 4 CLİLERİ İLGİLENDİREN)YAZIYI BUGÜN BAŞBAKANA SUNACAĞINI SÖYLEMİŞ.YANI OK YAYDAN BU GÜN ÇIKIYOR.ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN DİYOR,BURASI BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ ESKİSİ GİBİ İLK HABERLERİ HERYERDEN ÖNCE BURDA OKUMAK İSTİYORUZ.SAYGILAR...

    YanıtlaSil
  48. Değerli okurumuz sizler için sürekli olarak gündemi takip edip en yeni ve canalıcı haberleri yayınlamayı hedefliyoruz. Bahsettiğiniz konu gözümüzden kaçmış değil. Ancak sürekli olarak daha önce yayınladığımız tarzda bir haber olması nedeniyle sitemizde yayınlamadık. Çalışma bakanı aynı sözleri daha önceki haberlerlerimizde de sarfettiği için haber yayınlanmadı. Bazı konuların ısıtılıp ısıtılıp tekrar konulmaması için çaba sarfediyoruz. Biliyoruzki siz değerli okurlarımız dört gözle 4/C adına özellikle kadro haberlerinin çıkmasını istiyorsunuz. İnanın bizlerde sizden daha fazla istiyoruz. Çünkü bizlerde farklı değil 4/C'liyiz. Sitemize verdiğiniz değerden dolayı teşekkürlerimizi sunar. Hakkımızda hayırlı haberlerin çıkmasını temenni ederiz.

    YanıtlaSil
  49. SY ADMİN VERMİŞ OLDUĞUNUZ CEVAPTAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.SİZDE HAKLISINIZ.BİTLİSLİ BİR KARDEŞİNİZ OLARAK İNŞALLAH KADRO MÜJDESİNİN SEVİNCİNİ BU SİTEDEN HEP BERABER PAYLAŞIRIZ.ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜR.TÜM 4 CLİ ARKADAŞLARA SAYGILAR.ALLAH CÜMLETEN YARDIMCIMIZ OLSUN.

    YanıtlaSil
  50. 4-clilere kadro istiyoruz madem ihtiyaç yok kadrolu personele,ozaman geçici görevle açığı neden bizimle kapatıyosunuz eğer bize ihtiyaç varsa bizde daha iyi şartlarda çalışmak istiyoruz hükümet sesimizi duysun!!

    YanıtlaSil
  51. ben de bir dört c liyim ...ne yaptıksa biz yaptık ...çalıştıgım fabrikayı ..nasıl boş verdik ..kapanmasına sebeb olduk ..arkdaş ii bilir ..kaçmak için binbir fırıldak yaptık ...sonrada fabrika niye satıldı diyee niye dört c geçtik diye bagırmaya başladık ...o günler aklıma geliyor ..da müdrlerimizz arkdaşlar yapmayın çalışın kapanır gözünüzün yaşına bakmazlar...gel de kime anlatıyorsun kadroluyuz kralı çıkaramaz...diyorduk ...ne yaptıksa biz kendimize yaptık ...suçu başkasında aramanın bir manası yokk ....örnk tütün fb..çalışanlar ii bilir vijdanlarına baksınlar...

    YanıtlaSil
  52. NE YAPTIKSA BİZ YAPTIK DIYEN ARKADAŞ SEN KESİNLİKLE TEKEL ÇALIŞANI DEĞİLSİN SEN OLSAN OLSAN AKP YALAKASI VEYA YANDAŞISIN İÇİMİZE SIZMAK İSTEYEN BİZDEN OLMAYAN BİRİSİN KİM İSTER ÇALIŞTIĞI KURUM KAPANSIN ANCAK SENİN GİBİ BU KURUMDA ÇALIŞMAYAN UŞAKLAR DÜŞÜNÜR

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com