Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

30 Aralık 2012 Pazar

Türkiye Kamu Sen'den 4/C Toplantısı


Türkiye Kamu Sen'den 4/C Toplantısı
Türkiye Kamu Sen İl Başkanlar Kurulu, büyük bir kangren haline gelen 4-C’lilerin durumunu görüşmek üzere toplantı yaptı.
Kamu-Sen İl Temsilcisi Rifat Oypan başkanlığında yapılan toplantı öncesinde açıklama yapan Oypan, “4-C’liler ile ilgili avukatımız Resul Bozkurt ve 4-C’li arkadaşlarımızı temsil eden Kazım Bozkurt çalışma yaptı. 4-C’lilerin kadroya alınması yönünde hazırlanan taslak önce genel merkezimize, daha sonra da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne muhalefet partisi tarafından sunuldu. Kabul görür mü görmez mi bilmiyoruz ama buna destek olarak 4-C’lilerin kadroya alınması için dilekçe dağıtacağız. Sonra toplayacağımız dilekçeleri Başbakanlığa ulaştıracağız” dedi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com


Türkiye genelinde 45 Bin 4-C’li çalışan bulunduğu belirten toplantıda, “11,12 ve 13 Ocak tarihlerinde 4-C’liler için Ankara’da olacağız. 11 Ocak’ta bakanlık önünde eylem yapacağız. 12 ve 13 Ocak tarihlerinde ise tamamen 4-C’lilerin haklarının konuşulacağı bir çalıştay yapılacak. Çalıştayda tüm yönleriyle 4-C ele alınacak. Daha önce Adalet Bakanlığı, Maliye ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanları, SGK ve İŞKUR çalışanlarının sorunları ele alındı. Gelecek hafta ise tamamen 4-C’liler ele alınacak” şeklinde konuştu.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

2 yorum:

  1. DEĞERL 4C Lİ ARKADAŞLAR BİZLERİN TEK YAPACAĞI İŞ DİĞER SENDİKALARA ÜYE OLAN ARKADAŞLARIN BİRAN ÖNCE KAMUSENE KAYIT OLMALARI GEREK ÇÜNKÜ BİZİ BAŞKA DÜŞÜNEN SENDİKA YOK ŞU DURUMDA GEÇEN SÖZLEŞMEDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HİÇBİR BAŞARI ELDE EDİLEMEDİ SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIN TAKTİRİNE BİZLERİ GÜNDEME GETİREN BAŞKA BİR SENDİKA YOK

    YanıtlaSil
  2. çok doğru bizlerde memur sen den istifa edip KAMU SEN,e geçtik çünkü memur sen tamamen iktidarın güdümünde ve tamamen laf cambazlığından başka bir şey yaptığı yok samimi olarak 4c lileri düşündüğü yok körler sağırlar birbirini ağırlar. YA HAZRETİ ÖMER NEREDE SENİN YOLUNDAN GİDEN SAMİMİ GERÇEK MÜMİN MÜSLÜMANLAR YÖNETİCİLER.HER YERİ RİYAKAR,YALANCILAR SARMIŞ YÖNETİLENLERİDE KENDİLERİNE BENZETMİŞLER.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com