Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

18 Eylül 2012 Salı

4/C İmza Kampanyası

4/C İmza Kampanyası
4/C İmza Kampanyası
4/C çalışanları adına Türkiye Büyük Millet Meclisine hitaben düzenlenen imza kampanyası desteklerinizi bekliyor. 4/C'lilerin insan onuruna yakışır bir çalışma şekline kavuşması kapsamında düzenlenen imza kampanyasına sitemiz olarak desteğimizi sunuyoruz. Siz değerli 4/C çalışanlarının da sadece 2 dakikalarını ayırarak destek olacaklarını düşünerek linki sitemizde yayınlıyoruz. Küçük sebepler büyük sonuçlar doğurabilir unutulmaması gereken yapılan her girişimde tüm 4/C camiasının desteğini esirgemeden taşın altına elini koymasıdır. Amaç birlik ve beraberliğimizi kaybetmemektir.
Bu nedenle tüm 4/C çalışanlarını göreve davet ediyoruz.Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunarız.
4/C İMZA KAMPANYASINA KATILMAK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ:
4/C İmza Kampanyası İçin Tıklayınız
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

13 yorum:

  1. AKP nin adaletsiz uyğulamaları,na sessiz kalan her kim olursa olsun CENAB-I ALLAH,ın huzurunda onlardan davacıyız.İki yüzlü riyakar olmanın elbet büyük bir bedeli olacak.

    YanıtlaSil
  2. ÖZELLEŞTİRME (Tekel) MAĞDURU18 Eylül 2012 23:31

    Sayın site yöneticileri sizlere 4/C Kölelik Düzenini andıran bir Statüde çalışanlar olarak, bizler için yaptığınız tüm Destek ve Katkılarınızdan dolayı Bir Özelleştirme (Tekel Mağduru) olarak çok çok teşekkür ederim.
    Ancak bizler artık mevcut iktidardan hiç bir beklentimiz yok nedenmi?
    Çünkü bizim Daimi Kadrolu bir işimiz vardı elimizden aldı. Kazanılmış tüm Haklarımız elimizden aldı. 1.700 TL İle 1400 TL arasında aylığımız vardı elimizden aldı. 20 ile 15 yıl arasında daimi hizmetimizi bunlar hiçe saydı. 78 gün Ankarada Ekmeğimiz için Emeğimiz için direndik bunlar bu hak arayışımız için bizleri Sokaklarda coplarla kovaladılar, yetmedi Biber gazı sıktılar, Yetmedi Havuzlara attılar. Sayın site yöneticileri bizleri Can evimizden vuran ise biz TEKEL Çalışanlarını bakan neler ile itham ettiler: 1- Bunlar yan Gelip Yatarak iki bin (2.000) üç(3.000)bin TL.aylık alyorlar dediler. 2-Devletin Malı deniz Yemeyen Keriz dediler. 3- Bunlar Yetim Hakkkı Yiyor biz Yetim hakkını kimseye yedirmeyiz dediler.
    Buradan sesleniyorum Eyer bizler yan gelip yatıp 2.000-3.000 TL Aylık aldıysak- Devletin Malı Deniz Yemeyen Domuz deyimindeki bir düşünceye sahipsek. Eyer Bizler Yetimin Hakkına Göz koyduk isek ALLAH bizlerin belasını versin. Yok eyer bizlere iftira attıysanız Bizler üzerinden siyset yaptıysanız Hakkımızı sizlere helal etmiyoruz Mahşeri Kübrada ellerimiz yakınızda olcaktır. Ailemizi Geçindirmek için Dilenci Haline düşürüldük?? Bizlere verilen Tazminatımızı sanki bizlere bağışta bulunmuşlar gibi yine bizler üzerinden siyaset yaptılar. Özelleşen kurumlarda sadace İşçileri mağdur ettiler.. oysa Sözleşmelileri Kadroya aldılar ve Memur arkadaşları ise tüm haklarıyla diğer kurumlara dağıttılar..
    Bizlere İş İmkanı sağladıklarını daha önceki Hükemetlerin bunuda yapmadıklarını söylüyerek yine bizleri üzerinde siyaset yapıyorlar, Ya kardeşim Zaten Bizlerin Daimi ve Kadrolu işimize son veren sizler değilmisiniz?? Bizlere yapılan bu Haksızların hangisi (İnsan Temel Hak ve Özgürlüğü ile bağdaşıyor. 20 yıllık Devlete Daimi çalışmamızın karşılığı olarak 4/c statüsünde 850 TL. aylıkla çalışmamı olacaktı?? Bumu Sosyal Devlet Anlayışı. Bizlere yapılan haksızlığı Haddi Hesabı yoktur bakın bizler çalıştığımız kurumlarda en kötü işlerde çalıştırılıyoruz. Hiç Bir yönetici Bizlerin Mağduriyetini göz önnüde bulundurmuyor.Tüm bunlar yapılırken Özelleşen Kurumlardaki Sözleşmeli ve Memur arkadaşlar tüm haklarıyla diğer Kurumlara dağıtılırken bizlerin Devlete, Hukuka, Önünde Eşitlik ilkesine İncımız nasıl olmalıSizlere Soruyorum??Biz TEKEL Mağdurlarının ALLAH'tan başka kimseden Umudu kalmadı..
    Tekrar İmza Kampanyası için Teşekkür ederim..


    YanıtlaSil
  3. 4 cli arkadaşlar kusura bakmasınlar ama sanki bu durumlarına müstehaklar gibi,me geliyor olurmu bu kadar duyarsızlık basit bir imza kampanyasında bile aile akraba ve arkadaşları ile beraber 150-200 bin imza toplaması gereken 4 c liler maalesef çok sıradan sayılardaki arkadaşlarımızın duyarlılığı çabası ile T.B.M.M imza kampanyasına iştirak ediyor.Nedir bu basiretsizlik, ailelerimizidemi düşünmüyoruz yer yerinden oynatmadan oturduğumuz yerde bu haramzade devleti yönetenler hak,hukuk,adalet için sizleri bu durumdan kurtaracaklarını bekliyorsanız daha çok beklersiniz sizleri süründüren,lerde esasen bunu bekliyor yönettiği ve haklarını gasp ettiği toplumun ezilen kesimlerinden,kısaca dürten yaranıyor bu ülkede.

    YanıtlaSil
  4. AKP fazlası ile dürttü şundan,da emin olun akp yolun sonuna yaklaşıyor,esasen ülkeye bu kadar zarar verip,de bu kadar uzun süre iktidar olmayı başaran başka siyasetin kompedanlarını görmemiştir bu ülke.Siz bakmayın toplum mühendisliğine soyunmuş araştırma şirketlerinin insanları yönlendirme takdiklerine millet geçte olsa uyanıyor artık.akp nin gerçek yüzünü görmemek için kör olmak lazım.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili okuyucular AK PARTİ Hükümeti son on yılında ülkemizi olan üstü bir şekilde idare etmiştir hükümetin sözlerine inanmaktayım ve verdiği sözleri tutmaktadır yakın bir zamanda 4c li kardeşlerimize bir müjde verecektir bende 4c li çalışanım biraz sabırlı olun.

    YanıtlaSil
  6. SEN HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORSUN KARDEŞİM.YADA SENDE,Mİ ÖZÜ SÖZÜ BİR OLMAYAN BU SİYASETCİ,LERİN, ADALETSİZLİĞİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞ AKP İKTİDARININ YALANLARININI SAVUNUYORSUN ŞÖYLE BİR ÇEVRENE, ÜLKEYE BAKSANA OBJEKTİF OLSANA ADETA HİNDİSTAN KAST SİSTEMİNİ TÜRKİYE,DE UYĞULAYAN İKTİDAR İNİM İNİM İNLETTİĞİ TOPLUM KESİMLERİNDEN BİHABER.EĞER ÜLKE İYİ YÖNETİLİYOR İSE BU SEFALET İÇİNDEKİ KESİMLERE NİYE YARAMIYOR BU DURUM.AYNI İŞYERİNDE AYNI İŞİ YAPIP HATTA DAHA FAZLASINI, GELİR ADALETİNE GELİNCE SOSYAL HAKLARA GELİNCE İSE TAŞÖREN EMRİNDE ÇALIŞTIRILANLAR VE 4C LİLER ADETA ERMENİ MEZALİMİNE MARUZ KALIYOR VE İSMİ ADALETLE BAŞLAYAN AKP İKTİDARI KILINI BİLE KIPIRDATMIYOR YOK ÖYLE LAF CAMBAZLIĞI YALAN DOLAN RİYAKARLIK KARDEŞİM EN AZ AKP KADAR SENİN GİBİ ŞAK ŞAKCILARINADA AHİRETTE HESAP GÜNÜ ÇOK BÜYÜK AZAP VAR SİZLEREDE BU İNİM İNİM İNLEYEN ÇARESİZ AYRIMA UĞRAMIŞ İNSANLAR HAKLARINI HELAL ETMİYORLAR HESAP GÜNÜNÜ BEKLEYİN,GÖRÜN BAKALIM. MÜSLÜMANIN ADALETSİZLİĞİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMESİ İMANININ YOK OLMASINA SEBEP OLUR ESASEN BU KADAR GARİBANIN,DA ADALETİ UYGULAMAMAKTA DİRETENLERİN İMANINA ŞAHİTLİK YAPMASINI KİMSE BEKLEMESİN,BU İNSANLAR HER GÜN BEDUALARLA YARADANA AKP Yİ VE YANDAŞLARINI HAVALE EDİYOR.

    YanıtlaSil
  7. Kardeşim 10 yıldır sabırla adalet bekleyen yitip giden ümitleri bitmiş tükenmiş insanlarla dolu bu ülkede akp artık kredisini tüketiyor.

    YanıtlaSil
  8. Dürüst insanlar için söz namustur ADALET İSE MÜMİN MÜSLÜMANIN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİNİN BAŞINDA GELİR ŞU YUKARIDA AKP,Yİ MET,EDEN ARKADAŞA SORUYORUM BU VASIFLARIN HANĞİSİNİ 4C Lİ OLARAK GÖRÜYORSUN Kİ YILLARDIR,AKP İKDİDAR,INDA, BÖYLE RİYAKARCA İNSANLARLA ALAY EDER GİBİ 4C LİLERE HAFİF İNSAN MUAMELESİ YAPIYORSUN SİZİN GİBİ,LERİN MUTLAKA BİR GÜN CENAB-I ALLAH,A VERECEK HESABI OLACAK ELBET ÇÜNKÜ ALLAH,IN EMİRLERİNE DEĞİL SÜSLÜ VE ALDATMAKTA USTA KULLARINA BİYAD EDEN KUL OLANLARDAN OLDUĞUNUZ İÇİN.

    YanıtlaSil
  9. Bir BABA Düşünün çocuğu üniversiteyi tutturmuş ama ne yola gidecek ne çocuğunun yurt parasını verecek ne çocuğuna harçlık verebilecek hali yok.ALLAH Bu 4/c nin belasını versin.Bir BABA DÜŞÜNÜN ÇOCUKLARININ ÖNÜNÜDE Dilenciye dönmüş.Ne çocuklarının okul masrafına yetişebiliyor ne evinin harcamalarına yetişebiliyor ne yaşıyor ne yaşadığını biliyor.Biz fazla birşey istemiyoruz sadece insan gibi çocuklarımız harçlık istediğinde yürğimize acı acı yangınlar çökmesin istiyoruz,onalrı okutup vatanına milletine faydalı birer evlat olsun istiyoruz.Sizinkiler gibi gemicikler yatlar katlar olsun istemitoruz.Okadar çok yazacak şey varki yazmakla biteceğini sanmam.Kısacası İNSANCA BİR YAŞAM İNSANCA BİR HAYAT İSTİYORUZ ONUN BUNUN ELİNE BAKMADAN.AMA BİZİ NE ANLAYAN VAR NEDE DUYAN.ŞU AN BİZİ YÖNETEN SİYASİLERDEN Bİ HİÇ BİR BEKLENTİM KALMADI ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.BEN ONALRI ALLH'a Havale ediyorum.SIĞINACAK BAŞKA KAPIMIZ KALMADI.4/C LİLER için incir çekirdeği kadar faydasdı olanlara fayda sağlayanlara teşekkürler ediyorum.ALLAH'ü teala(Bir müslüman bir müslümanın ekmeğiyle oynamaz der)(Bir müslüman bir müslümana zulmetmez der).Hadi sen başımızdakilerin müslümanım çıkışına inan.Bu yüzden ben 4/c liyken yediysem yediğim kul hakkını veririm ama onlarda verecek:Huzuru mahşerde benim ve Ailemin elleri yakalarında olacak.

    YanıtlaSil
  10. ÖZELLEŞTİRME (Tekel) MAĞDURU14 Ekim 2012 23:13

    Şu yorumlara bir bakaın arkadaşlar bazı arkadaşlar hala akp den umutlu birşeyler bekliyor?? Yok kardeşim yok umutsuzluğa kapılmadık hiç bir zaman ama bunlardan hiç birşey beklentimiz yok yok ... 18-20 Yıllık Çalışmamamızı yerle bir eden Hiçe sayan,Aile düzenimizi Cehenneme çeviren, Kazanılmış tüm Haklarımızı bizlerden alan, Kadromuzu Daimi işimizi elimizden alan, Bizleri Hakkımımız (Ekmeğimizi) Savunduğumuz için bizleri. Ankara'da (Marjinal, Uç guruplar,Vatan Düşmanı, Yetimin Hakkını yiyen.Yan gelip yatıp 2000-3000 bin aylık alan.) tüm bunları söyleyen bizleri perişan eden bunlar değilmi daha ne umuyorsun..
    Evet arkadaş bunlar siyaseti çok iyi yapıyor ona amenna ama ALLAH'tan başka bunlardan, yani mevcut iktidardan hiç bir beklentimiz yok.. Bizlerin kadrosunu alırken bizleri Halk'a şikayet edip bunlar yan gelip yatıyor dediler.. 11 Yıllık geçmişe baktığımda Daimi Bir İşim Kadrolu bir işim vardı oda gitti şimdi Ailemi geçindirmek için elimde olan bütün birikintim bitti ve şimdi dilenecek duruma getirlidik bunlar sayesinde..Birde kalkıp Haktan,Adaletten, Eşitlikten,İnsan hakların söz ediyorlar.. Eyer birileri ni kendinize düşman etmek istiyorsanız onun ekmeğini alın elinde başka bir şeye gerek yok bunlarda ekmeğimizi aldı elimizden ... şimdide kalkıp Karıcanın Hakkından bahsediylar ((("Yarın Hakkın divanına varınca,
    Süleyman'dan hakkın alır karınca...")) Bizler sizi afetsek biler Çoluk Çocoğumuzun ahı Bedduası size kalmaz ""YARIN HAKKIN HUZURUNA VARINCA HER İKİ ELİMİZ YAKINIZDA OLACAK"" Yeter artık Yeter Bizlere bunca Haksızlığı Yapamazsınız şu yorumları hiçmi okuyan iktidardan.. Özelleştirme Mağdurlarının nasıl İnim İnim İnlediğini nasıl Feryad Figan ettiğini hiçmi duymuyorlar,Görmuyorlar... Bizleri bu 4/C Statüsüne Mahkum ve Mecbur edenlerde Hakkımızı Helal etmiyor İnşallah Rabbim bizden beter eder onları...

    YanıtlaSil
  11. Kardeş çok Müslüman Ahir zamanda yani yaşadığımız devirde büyük günahları hayatın bir parçası haline getirecek hiç önemsemeyecek küçük,ve büyük günahları işleyenler bedelini çok ağır ödemeden cennet yüzü göremeyecek lakin günahları hele hele büyük günahları yok sayan inkar eden meşru görenlerin imanları gidecek. Maalesef devleti yönetenler İSLAMIN,EN BÜYÜK OLMAZ İSE OLMAZI OLAN ADALET VE HAK ÜZERİNE OLAN ÖZELLİKLERİNİ CENAB-I ALLAH,IN EMRETTİKLERİ İLE DEĞİL ŞARLATAN KULLARININ İLKELERİNE GÖRE YAPARKEN İMAN SINIRLARI İÇİNDE KALDIKLARINI SANACAKLAR HATTA İNSANLARI USTACA DİNLERİ İLE KANDIRACAKLAR TIPKI GÜNÜMÜZDE OLDUĞU GİBİ.

    YanıtlaSil
  12. ADALETSİZLİĞİ,HAKSIZLIĞI,AYRIMCILIĞI,VİCDANSIZLIĞI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRENLERİN HAYATLARININ BİR PARÇASI HALİNE GETİRENLERİN VALLAHİ,BİLLAHİ,DÜNYADAKİ KİSVELERİ GÖRÜNÜŞLERİ,MAKAMLARI NE OLURSA OLSUN İMANLARINA ŞAHİTLİK YAPILMAZ MÜMİN MÜSLÜMANLIK LAFLA VEYA İNSANLARI YALAN DOLANLARLA ALDATARAK OLMUYOR İCRAATLARA VE NİYETLERİNİN SAMİMİYETİNE GÖRE. CENAB-I ALLAH,I KİMSE KANDIRAMAZ

    YanıtlaSil
  13. Özelelştirme maduru
    yapilan bu adaletsizlikte belediyelerin kado ve maaş haklarıyla geçiş yapmış olduğu yerde tekel işcilerinin
    haksızlığa uğraması ve de bu haksızlığın telafisinde
    gecikmesi acıkca haksızlık yapıldığı ve bu haksızlığın
    telafi edilmesi vede onarılması gerekmetedir,
    kadro haklarımızs teklif sunulduğu gibi kasım ayında memursen ve memursendikalarının masaya yarıracağı maddeler içinde dört c lilerin kadrolu olarak dör aya geçilmesi gerekmektedir haklarımızda geciktiril memektedir bizler hakalarımızdan başka birşey istememkteyiz yeniişe başlıyan biri memur bile 2000 tl ile
    işe başalarken bize yapılan üç ret adaletsizliğidir

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com