Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

21 Haziran 2012 Perşembe

4/C'liler Aile Yardımını 16 Aydır Bekliyorlar

4/C'liler Aile Yardımını 16 Aydır Bekliyorlar
4/C'liler Aile Yardımını 16 Aydır Bekliyorlar
4/C'li kamu çalışanlarına verilen vaadler henüz yerine getirilmedi.
4/C’li olarak adlandırılan Geçici Personelin kadroya geçirilmeleri tamamen vazgeçildiği gibi kendilerine yaklaşık 16 ay öncesinden vaat edilen Aile Yardımı konusu da unutulup, gündemden düşürülmüş görünüyor.
Hatta ne acıdır ki ilgili sendikalar da bu konudaki taleplerinden yaz vazgeçmiş ya da ertelemiş gibi bir tavır sergilemekte, daha doğru bir ifadeyle hiçbir tavır sergilememektedirler.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
ÇALIŞMANIN BAŞLATILDIĞI SÖYLENMİŞTİ
Memur-Sen’e 4. Olağan Genel Kurul sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunan o zamanın kamu çalışanlarından sorumlu Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, 4/C li personele eş ve çocuklar için aile yardımı ödenmesine ilişkin çalışma başlatıldığını ve bununla ilgili olarak Bakanlar Kurulu Kararı hazırlandığını, en kısa sürede yürürlüğe gireceğini söylemişti.
Ancak, 4/C li personel kadroya geçirilmediği gibi aradan 16 ayı aşkın bir süre geçmesine rağmen kendilerine söz verilen aile yardımını düzenleyen kararname her nedense bir türlü sonuçlandırılamamış ve bu konudaki müjdeli haberler de birden bire kesilmiştir.
4/C lilere yapılacak Aile Yardımı konusunu yeniden gündeme getirmek suretiyle bu konudaki çalışmaların bir an önce sonuçlandırılması bekleniyor.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

16 yorum:

  1. İskenderun özelleştirme24 Haziran 2012 22:43

    4 c li biz kölelerin Aile Yardımına İhtiyaçları Yoktur Çünkü Bizlerin Ailesi Olmaz Kölelerin Ailesi de Köledir Zaten Aile diye bir kavram bırakmadılar kiminin Ailesi darmadağan oldu kiminin de aile içinde ne huzur kaldı nede bir umut kaldı işimiz Allaha Kaldı Allah Bizlerin ve Ailelerimizin yar dımcısı olsun. Bizleri budenli ayrıran sayın seçilmişlerin yümünede yazıklar olsun.
    Hani Nerde Adelet?
    Hani Nerde Hak HUkuk?
    Hani nerde Eşitlik?
    Hani Nerde BU millet?
    Hani nerde Bu DEvlet?
    Şeçilmişlerin ve onların yandaşları yandaş görünenlerin hepsinin altı kuru keyfi yerinde Vatandaş perişan olmuş ailesi olmuş olmamış kimene!

    YanıtlaSil
  2. TEKEL MAĞDURU25 Haziran 2012 04:45

    ALLAH Kahretsin tek kelimeyle Söylenecek, Yazacak bir şey bırakmadılar bizlere, Ailce Perişan olduk Özelleştirme Mağdurlarının Ailesi. tabi şu an içende bulunduğumuz Aile ortamını nasıl tarif edelimki??
    Bunları hak edecek hiç birşey yapmadık?? Ayda 2000-3000 bin aylık hiç bir zaman almadık?? Yetim Hakkına Göz Dikmedik?? ve Hiç Birzaman Yan Gelip Yatmadık??? Hangi millet vekiliyle konuşursak yukardaki aylığı ve çalışmadığımızı birde tazminatınızı verdik daha ne istiyorsunuz diyorlar...ALLAH'tan korkun hiç bir zaman bizlere adfedilen 2000-3000 Aylığı almadııık!! Yetim Hakkına Göz Dikmedik?? ve Hiç Birzaman Yan Gelip Yatmadık??? Yapanlarında ALLAH belasını versin... Verilen Tazminat ise bizlerden kesilen Emeklilik içindi onuda bizlere Haram ettiniz..Düzenli Daimi bir işimiz vardı onuda aldılar elimizden (1600) olan aylığımız 850 TL ye düşürülüp AilecePerişan edildik Yeter artık Yeter...

    YanıtlaSil
  3. İnsanları cinnet noktasına getiriyorlar.kendilerinin ve ailelerinin keyfleri yerinde ama bu her zaman böyle gitmez sayın vicdansızlar,haramzadeler.BU ÜLKEDE HAYATI ZEHİR ETTİKLERİNİZİ SAKIN UNUTMAYIN ÇÜNKÜ BİR GÜN ÇOK ACI HATIRLATACAKLAR SİZLERE BAZI ŞEYLERİ, BİLİN,SİZLER İÇİNDE BİR GÜN HER ŞEYİN SONU GELECEK

    YanıtlaSil
  4. ARKADAŞLAR MAALESEF 4C Lİ BİR KARDEŞİMİZ DAHA MALATYA TEKEL DEN KENDİNİ ASARAK İNTAHAR ETTİĞİ HABERİNİ EDİNDİK AİLESİNE VE YAKINLARINA CENAB-I ALLAH SABIRLAR VERSİN 4C LİLERİ BU DURUMA DÜŞÜRENLERİNDE İNŞALLAH BELASINI VERSİN.DAHA ÖNCE 4C Lİ 10 ARKADAŞIMIZIN İNTİHAR ETTİĞİNİ VE TBMM DE HÜKUMETİN CEVAPLAMASI İÇİN ÖNERĞE VERDİĞİNİ TAKİP ETMİŞTİK MUHALEFET PARTİLİLERİN, ANCAK HÜKUMET BU ZULME DEVAM ETMEYİ SÜRDÜRMEYE KARARLI HİÇ ORALI BİLE OLMUYORLAR.

    YanıtlaSil
  5. İntihar eden 4c li arkadaşın ismi Turan GÜNEŞ. CENAB-I ALLAH ailesinin yardımcısı olsun özellikle yılı fazla olan kardeşlerimizin pisikolojik yardım alması çok iyi olur yoksa ruh ve beden sağlığımız kalmayacak.Bizlere Yeni işe başkamış insan muamelesini bırakın en düşük devlet memurunun yarısı gibi muamele yapılmasını hazmetmek mümkün deyil.

    YanıtlaSil
  6. DÜZELTİYORUM RAHMETLİNİN SOYADI KELEŞ, TURAN KELEŞ

    YanıtlaSil
  7. TEKEL MAĞDURU27 Haziran 2012 07:06

    HAKKIN Rahmetine kavuşan Turan kardeşimize Cenabı ALLAH'tan Rahmet Kederli Ailesine sabırlarlar dilyorum Tekel Mağdurları adına.
    ALLAH Rızası için artık yeter duyun Özelleştirme Mağdurlarının feryadını Maddi İmkansızlıklardan dolayı hepimiz çok kötü durumdayız. Hepimizin İntihar etmesimi gerekiyor..
    Sorunumuz ve Bizlere yapılan Haksızlığı dile getirdiğimizde bizlere Merhamet ettiklerini söyleyen yetkililer, Bizlere Tazminatımızı verdiklerini, İş imkanı verdiklerini daha ne istediğimizi söylüyorlar. Evet hepsi ağız birliği yapmışcasına bunları söylüyor..
    Bizlere verdiğiniz Tazminat bizim aylığımızdan kesilen Emekli tazminatıydı Emekli Olduğumuzda bizlere verilecekti?? onuda bizlere zehir ettiniz?? İş imkanı dediğiniz Bizlerin zaten Kadrolu Daimi işimiz vardı. siz aldınız elimizden?? Karşılığında Geçicimi Sözleşmelimi, Hizmetlimi,Kısmi Zamanlımı ne olduğu belli olmayan bir statüya bizleri mahkum ettiniz?? Üstelik 20 yıllık Emeğimizin karşılığında en kötü işlerde 850 TL ile çalışmaya bizleri mahkum ettiniz... Verdiğiniz Tazminat ise her ay aylığımıza ekliyerek bitti beyler bitti???
    Şu anda Emekli Olsam 1500 TL Civarında aylık alacağım!! Ama Çalıştığım halde 850 TL Aylık alıyorum.. Her ay 800 TL kaybımız var bizler artık kaybın peşinde değiliz ama GEÇİNEMİYORUZ???? İlle hepimizin İntihar etmesimi lazım..

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar bizler burada yazmanın dışında,da siyaset,cilere çok etkili girişimlerde bulunmaz,isek ama ses getirecek kamuoyu oluşturacak etkinlikler, belki bir,şeyler olur aksi taktirde ileri zamanlarda bunalıma giren ve sağlığını yitiren hatta intihar eden arkadaşlarımız maalesef artacaktır.Bu haksızlıkları,adaletsizlikleri,vicdansızlıkları yapanlar CENAB-I ALLAH,ın huzurunda hesap verecekler ama bizler bu dünyada bu vicdansızlığa karşı neler yapabiliriz bunları belirlememiz ve uyğulamamız lazım.

    YanıtlaSil
  9. Hükumet,in içinde gerçekten hak,hukuk, adalet,vicdan sahibi laf cambazı değil ğerçek Mümin, Müslüman vekilleri göreve çağırıyoruz.ALLAH korkusu olanlar bu ulu orta yapılan ayrımcılığa,eşitsizliğe,vicdansızlığa müdahale etsin bu garibanların mazlumların sorununu çözsün fazlası ile ah ve beddua aldınız İMANA GELİN ARTIK YETER.BU NASIL BİR DEMOKRASİ YÖNETİMİ,Kİ SEÇİLMİŞ VEKİLLERİN HATTA BAKANLARIN BİLE İRADELERİ İLE HAREKET ETMELERİ MÜMKÜN DEĞİL DESPOT ÜLKELERDEN NE FARKIMIZ VAR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.

    YanıtlaSil
  10. sitelerimizde uykuda nooldu 4/c liler bize haber muber yok akp ye ram olmak var

    YanıtlaSil
  11. TEKEL MAĞDURU3 Temmuz 2012 06:56

    Kuruyan umutlar, sönen hayaller
    Kurtlar sofrasında yenen hayaller
    Acıya, hüsrana dönen hayaller
    Kaç dağda denize uçtuk sayamam

    “Devletliler çıkıp devlete kondu
    Büyük putlar büyük servete kondu
    Hak, hukuk, insanlık sepete kondu
    Kaç meslekten (!) korkup kaçtık sayamam

    YanıtlaSil
  12. TEKEL MAĞDURU4 Temmuz 2012 06:02

    Tüm Özelleştirme Mağdurlarının Beraat Kandilini Kutlar, RABB'imden Biz Özelleştirme Mağdurlarının içende bulunduğuz Sıkıntılardan çıkmamız için bizlere Güç,Kuvvet,Dirayet vermesini dilerim...
    Ayrıca bizlerin Kadrosunu Daimi işini ve Tüm kazanılmış haklarını bizlerin inisiyafi dışında alarak bizleri Geçicimi? Kısmi Zamanlımı? Hizmetlimi kısacası ne olduğu belli olmayan 4/c Statüsünde çalışmaya Mahkum ve Mecbur edenlere Hakkımızı helal etmiyor bu Mubarek gecede sana Havale ediyoruz ALLAH'ım...
    Biz Özelleştirme Mağdurlarına Haksızlık edenlerin, Haklarımızı Elimizden alanların Kinlerinden, Nefretlerinden bu Mubarek Gece Olan Beraat Kandilinde Bizleri Beraat et ya RABB'im.

    YanıtlaSil
  13. Ya Bırakın Haktan Adaletten Bahsetmeyi.Bir bakanın Digerinden.Hatta Başbakanın Bile Bakanlarından haberi Yok.
    Ahmet Gündoğdu Ne Dedi Bu Toplu Sözleşmeden En Karlı Çıkan
    4C,liler Oldu Dedi.Ama Onunda Sonu Oldu Gibi Görünüyor.İnşallah Şu Müberek gecenin Yüzü Suyu Hürmetine Allah,u Teaala Kalplerine İnşallah ilham bırakırda bu Adaletsizlik Bir Son Bulur.Yoksa İntiharlar Ve Boşanmalar Çoğalarak Devam Edicek.Bundan Yandaş Medyanında Haberi Olur İnşallah.

    YanıtlaSil
  14. Arkadaşlar benim aklıma takılan şu soruyu zizlerle paylaşmak istedim 2012 yılı toplu görüşmelerinde alınan kararda 4 c lilerin çalışma süresi 11 ay 28 gün olarak belirlenmiştir. Bu sözleşmenin yürürlük tarihi 01.01.2012 dir . O halde biz 4 C liler aynı tarihde neden çıkış aldık.

    YanıtlaSil
  15. haramla bilmem hakkımı helal etmiyorum demekle bi şey çıkmadı arkadaşlar bizler tekel eyleminde yanlış yaptık hepimiz onlara destek verseydik böle olmazdı,bayan tekelciler kadar bile olamadık,memursen gibi yandaş sendikaya üye olunursa böle olur hergün müjde veriyor hep fasa fiso,hani seçimden sonra kadro alıyoduk hani hayati yazıcı aile yardımının müjdesini, vermişti,hep yalan dolan ,hep yandaşlar köşelik oldu,saygılarla gariban arkadaşlarım,

    YanıtlaSil
  16. Paylaşımlarınızdaki yaklaşımlar çok hoş . Hurdacılar olarak teşekkür eder ve paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com