Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

1 Mart 2012 Perşembe

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, 4-C-4-B Ayrımını Ortadan Kaldıracak Yeni Bir Düzenleme İçin Çalışıyoruz


AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, 4-C-4-B Ayrımını Ortadan Kaldıracak Yeni Bir Düzenleme İçin Çalışıyoruz.
Yurttaş: Çalışma hayatını teke indirecek, 4-C-4-B ayrımını ortadan kaldıracak yeni bir düzenleme için çalışıyoruz.
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, 4-C-4-B ayrımını ortadan kaldıracak yeni bir düzenleme için çalıştıklarını böylece çalışma hayatının teke indirileceğini bildirdi. AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, Memur-Sen Manisa İl Temsilciliğini ziyaret ederek görüş alış-verişinde bulundu. Burada bir konuşma yapan Yurttaş, geçmiş dönemlerde yapılan özelleştirme hataları ile çalışanların hak ettikleri maaşları alamadıklarını sokaklara, meydanlara sürüklendiklerini hatırlattı.
Çalışma hayatının ve çalışanların hakkının AK Parti iktidarı ile birlikte düze çıktığını geçmiş dönemde yapılan hatalar sonucunda yine 4C’li sorunu ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Yurttaş, çalışma hayatını düzenleyen yeni bir çalışma içinde olduklarını yapacakları düzenleme ile 4C-4B ayrımını kaldırarak, tek düze bir çalışma hayatı sağlayacaklarını bildirdi. Memur-Sen’in referans bir sendika olmayı hak ettiğini belirten AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş şöyle dedi: “Memur-Sen şu ana kadar yanlış yapmadı bundan sonra da yanlış yapmayacağını da ümit ediyorum. Memur-Sen’in yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. AK Parti’de 10 yıldan bu yana Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde hiç yanlış yapmadı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Gücünü Milletinden aldığının bilinciyle çalışmalarını istikrarlı bir şekilde yürütmeye devam ediyor. Sendikalar olarak muhakkak sizler de demokratik bir hak olarak bazen meydanlarda bazen basının karşısında yaptığınız açıklamalarla eleştirilerinizle bizlere yön vermeye çalışacaksınız. Biz eleştirilere de açığız. Yapacağınız eleştiriler ortak yolu bulmamızda etkili olacaktır. Şuna da emin ki olun ki biz iktidar Milletvekilleri olarak milletimizin sıkıntısının ne olduğunu biliyoruz. Biz sendikacı olmamamıza rağmen çalışanların sıkıntılarını sendikacıların savunduğu gibi savunduğumuzdan asla kuşkunuz olmasın.” Yurttaş, memurların toplu sözleşme haklarıyla ilgili olarak da kimsenin mağdur olmayacağı bir sistemi hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi. Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Ülker de 4C’li çalışanların sıkıntılarının acilen çözüm bekleyen bir sorun olarak karşılarında durduğunu kaydetti.
Memur-Sen olarak yeni anayasa paketi konusunda çok hassas olduklarını, seçimlerden önce söz verildiği gibi yeni bir anayasa yapılması çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını beklediklerini dile getiren Ülker,, Memur-Sen’in bu konuda da kolaylaştırıcı çalışmalarının bulunduğunu aktardı. Ülker, “Biz milletimizin gerçek bir anayasasının olmasını istiyoruz. 49 bin kişiyle yeni anayasa paketi üzerine anket yaparak konuşan Türkiye’yi oluşturduk. AK Parti hükümetinin Memur-Sen alanlara indiğinde gerçek bir sıkıntı olduğunu anlaması çok güzel. Herkes eylem yapıyor ama Memur-Sen eylem yaptıktan sonra komisyonun geri çekilmesi alt komisyona alınması gerçekten güzel bir gelişme. Memur-Sen alanlara laf olsun diye inmiyor. gerektiği zaman iniyor.
Haklılığımızın da en açık göstergesi Genel Merkezimizin Ankara’da yaptığı eylemden sonra Toplu sözleşme yasa tasarısının alt komisyona çekilmesidir. Yeni anayasa ve toplu sözleşme konusunda milletvekillerimizin desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Ülker, TBMM’ye sevk edilen toplu sözleşme yasa tasarısının da beklentilerini karşılamadığını dile getirerek, 12 Eylül referandumunda verilen ‘Evet’ oylarının hakkının verilmesini istedi. Ülker, toplu sözleşme ve yeni anayasa paketi hakkında ki Memur-Sen’in düşüncelerini yansıtan bir kitapçığı da Yurttaş’a hediye etti.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

2 yorum:

  1. 4C HAYATIMIZDAN DÖNMEMEMEK ÜZERE ÇIKARIN HAYATA BAKIŞ AÇIMIZI DEĞİŞTİRİN ARTIK BİRİLERİN YAPTIKLARI HATANIN BEDELİ BİZLERE ÖDETİLMESİN BİZ ONURUMUZLA YAŞAMAK İSTİYORUZ ONURLU EĞİTİMLİ ÇOÇUKLAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ FATURALARIMIZI ZAMANINDA ÖDEMEK İSTİYORUZ İŞYERİNDE AYNI İŞİN DAHA FAZLASINI YAPMAMA RAĞMEN MEMUR ARKADAŞIMLA MEMUR ZAMLARINI KONUŞMAK İSTİYORUM AÇIKCASI ADALET İSTİYORUM ADALETLİ İNSANLARDAN ARTIK BİTSİN 4C SAĞLIKSEN ÜYESİ MERSİN SİLİFKE GÜLHAN GÜL.ŞEN

    YanıtlaSil
  2. yeter artık 4C olmasın eşit işe eşit maaş istiyoruz sadece.Çokmu şey istiyoruz? Bizim de çocuklarımız var,onlarda okumak,giyinmek,ısınmak insanca yaşamak istiyor.Ne olur artık 4C lilerin sesini duyun.Adaletinize sığınıyoruz.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com