Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

1 Mart 2012 Perşembe

4/C’li çalışanlar için TBMM önündeyiz


4/C’li çalışanlar için TBMM önündeyiz
Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Kırıkkale İl Başkanı Adem Başer, 4-C’li çalışanlar için TBMM önünde eylem yapacaklarını dile getirdi.
9 MART’TA EYLEMDEYİZ
TEÇ-SEN Kırıkkale İl Başkanı Adem Başer, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 4/C kadro unvanı ile çalışmakta olan Milli Eğitim personellerinin çalışma koşullarını, özlük haklarını ve 4/C statüsünün tamamen kaldırılması için Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak 09 Mart 2012 tarihinde saat 10.30’da Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde eylem yapacaklarını dile getirdi.
GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR
Milli Eğitim Bakanlığı’nın bünyesinde çalışan eğitim çalışanlarının uğradığı hak mahrumiyetine ve bu mahrumiyetlerin giderilmesi için her zaman eğitim çalışanlarının yanın da olan TEÇ-SEN, 4/C statüsünde çalışan personellerin de yanında olacaktır.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Kırıkkale İl Başkanlığı olarak 09 Mart 2012 tarihinde saat 08.00’da Milli Eğitim Müdürlüğü önünden eyleme katılmak için Ankara’ya hareket edilecektir. Katılmak isteyen arkadaşlarımız 08 Mart 2012 tarihine kadar TEÇ-SEN Kırıkkale İl Başkanı Adem Başer veya Teç-Sen Kırıkkale İl Mali İşler Başkanı Rıza Özdemir’e isimlerini yazdırmalarını rica ederiz.

‘Gün Birlik Günüdür’ parolasıyla çıktığımız yolda 4/C‘li arkadaşlarımız için tüm milli eğitim çalışanlarının desteklerini bekliyoruz” dedi.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

4 yorum:

  1. TEKEL MAĞDURU
    Bizler ANKARA'da 78 gün direndik 15-20 yıllık emeğimiz-Ekmeğimiz için bizlere yapmadıkalarını bırakmadılar...
    Havuzlara attılar, Yetmedi Biber gazı sıktılar, Yetmedi Sokaklarda kovaladılar,
    Sebep neydi Hakkımızı istiyorduk Kadromuzu almayın bizleri aynı haklarımızla değilse bile Daimi çalışacak bir iş verin dememizdi başka bir şey istemiyorduk..
    Bizlerin hiç kimseye inancımız kalmadı ne HUKUKA nede Bizlere yönetenlere çünki Özelleştirmelerde sadece O Kurumda çalışan İşçiler kurban edildi Mağdur edildi???
    Bizler gönderdikleri Kurumlarda İşçimi yok var Memurmu yok var??? Peki niye bizim kadromuzu Daimi İşimizi alıp,ta bizleri diğer Kurumlara gönderiyorsun üstelik en kçüğümüzün yaşı 40 ve temizlik taptırarak 850 TL ile 8 kişiyi geçindir diyorlar....
    Bizlere Merhamet ettiklerini söyleyenlere ALLAH Merhamet etsin.. Evet arkadaşlar gün birlik günüdür eyer söz konusu EKMEĞİMİZ-EMEĞİMİZ ise birlikte hareket etmeliyiz İnşallah bizlerin bu Mağduriyetini görürlerde bizlere olan kinleri nefretleri vicdanlarına Rabbim Merhamet verir...

    YanıtlaSil
  2. DOĞU'DA GÜNEYDOOĞU'DA AKDENİZ'DE EGE'DE DAHA DOĞRUSU ANKARA'YA UZAK BÖLGELERDE ÇALİŞAN 4'CLİLER NASIL EYLEME KATILSIN?ZATEN ZOR DURUMDAYIZ BİZLERE DE BAŞKA YOLLAR GÖSTERİN...ŞİMDİDEN YAPACAĞİNİZ EYLEMDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.4'CLİ ELAZIĞLILAR!!!

    YanıtlaSil
  3. Ankaraya yakın İllerde ve İlçelerde çalışan 4/c li ve arkadaşlar lütfen eyleme katılın,Hükümetin İnsan yerine
    koymadığı Özelleştirme Mağdurları ve 4/c lilerinde İnsan olduğunu Bizlerinde geçindirmekle yükümlü olduğumuz birer
    Ailemizin olduğunu hatırlatın orda Mecliste Biz asilleri temsil eden Çooook Merhametli akp vekillerine....
    Hatılatınki belki vicdanları sızlar,Hatırlatınki belki nerelerden oraya geldiklerini hatırlarlar, Hatırlatın Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytan olduğunu,
    Hatırlatın Kadromuzu Daimi İşimizi Elimizden aldıklarını.
    Ama neetseniz boş çünkü kimsenin Beden Gücüyle Çalışan İşçiyi Fakiri Garibanı düşündüğü yok yok..
    Ama İş Elitlere gelince Jet Hızıyla nasıl yasaların Bakanlar Kurulu Kararların çıktığını elbel herkes görüyor
    Şunu unutmayınki akp yi ne Özelleştirme Mağdurları ne TEKEL ciler nede 4/c liler asla ama asla sizleri unutmyacak sayın çook Merhametliler....

    YanıtlaSil
  4. 4 c liler Ekonomik olarak zor durumda ve birde polis gazı onlara ağır gelir. Yapılması gereken 1 çatı altında toplanmak 4c sendikasını kurmak ve sendikanın desteği ile sesini duyurması gerekmektedir. Her 4c li ayrı ayrı sendikalarda veya sendikasız parçalanmış durumda ve ses zayıf çıkıyor.Birilerinin artık duyması gerekli bu feryadı duymuyorsa Hükümet Zalim durumundadır.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com