Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

1 Şubat 2012 Çarşamba

Memur-Sen 4/C'li Geçici Personelin 4/B'ye Alınmasını İstedi


Memur-Sen 4/C'li Geçici Personelin 4/B'ye Alınmasını İstedi
Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, kamu kuruluşlarında 4/C statüsünde istihdam edilen personellerin sorunlarını hükümetin bir an önce çözmesi gerektiğini söyledi.
Gaffari İzci, baştan beri çok mağdur ve aileleri ile birlikte perişan oldukları bilinen 4/C statüsündeki personeller bugüne kadar çözüme ulaşmayan sorunları yüzünden büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. İzci yaptığı basın açıklamasında, "Daha önce sözler verilmesine rağmen bir türlü gündeme gelmeyen ve mağduriyetleri devam eden 4/C çalışanlarının sorunlarına bir önce el atılmasını ısrarla talep ediyoruz. Kadroya geçişleri sağlanması için önce 4/B'ye geçirilmeleri sağlanmalıdır. Çalışma süreleri 12 aya çıkarılmalıdır. Bu çalışanlardan sözleşme yaptıklarında damga vergisi alınmamalıdır. Görev tanımları net olarak yapılmalıdır.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Hak edenlere bir defaya mahsus olmak üzere yaş haddine bakılmaksızın emekli olma imkanı verilmelidir. Bugüne kadar çok defa dile getirmemize rağmen olumlu herhangi bir adımın atılmaması mağduriyetlerin kangren haline getirdiği gibi sabrımızı da zorlamaktadır. Toplu sözleşmede bu saydığımız maddeler Memur-Sen olarak gündeme getireceğimiz ve ısrarla takipçisi olacağımız öncelikli konulardır. Hükümete buradan bir kez daha sesleniyoruz. Bu insanlarımızın mağduriyetleri bir an önce giderilmeli ve daha yaşanabilir bir yaşam standardına kavuşturulmalıdırlar" dedi.
Kaynak: IHA
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

5 yorum:

  1. diyarbakırdan sayın gaffari izci başkana yapmış oldugu konuşmadan dolayı saygı ve hürmetlerimi bildirmek istiyorum.bunu öncelikle belirtmek isterim allah razı olsun allah yavrularını bagışlasın sayın başkan inanın çok sıkıntılı günler geçiriyoruz yazmakla ve anlatmakla ifade edilecek durum degil yaşamak lazım ve biz bunu yaşıyoruz insanca yaşamak istiyoruz bu sefil hayatan kim bizi kurtarırsa eger inanın hacca gitmiş gibi hayır kazanacak hayır dualarımızı alacak bunu bilmenizi isterim...ALLAH hepinizden razı olsun..

    YanıtlaSil
  2. Dillerine Sağlık, Allah senden ve senin gibi bizi düşünenlerden razı olsun. Herkes sizin gibi canı gönülden uğraşsa bu iş çözülür zaten. saygılar

    YanıtlaSil
  3. 4/c lileri malesef memur sen ve yalanları verilecek haklarıda memur sen engeller sebeb benim yanımda çevremdeki 4/c lilerin çoğu memur sen de ve ayda bir kadro veriliyo aile yardımı veriliyo telefonlerına mesajlar atıyolar yok cumhurbaşkanı imzzaladı 4/b li oldunuz artık gözünüz aydı yok daimi işçi oldunuz yok 4/a ya geçtiniz bide müslüman olacak bunlar ince bıyıklı cemmat tipliler ve yalan yazıklar olsun size abdestsiz namaz kılanlardanmısınız bu yalan dolan niye arkadaşlar bırakın bu yalama sendikalarıda adam gibi safımıza geçip mücadele edelim memur sen de olduğunuz sürece bişey alamayız hazır haklarımızıda kaybederit tayyip daha iyi ümüğümüzü sıkar meydanlara çıkalım bizler ümüklerini sıkalım çocuklarımızın haklarını 3,5 gözü doymaza yedirmeyelim

    YanıtlaSil
  4. Sayın başkan sizin söyledikleriniz çok doğru şeyler fakat memur sen genel merkezi ne kadar samimiyetle haklarımızın arkasında duracak çok yakında göreceğiz.Şu ana kadar sadece gönüllere hitap edildi ama fiili adımlar ortada yok buda meseleleri çözmüyor gerçek şu 4c liler sürünüyor süründürülüyor.

    YanıtlaSil
  5. adsız dedi ki10 Şubat 2012 01:41

    bir insan kimsesız kalmiyana kadar insanların kimetini bilmezlr ve bir insan parasız kalmiyana kadar paranın kimetini bilmiyor.alah için kimin vijdani varsa kim eger allahtan korkiyorsa 4.c lilere biraz önce yardım etsin. şu anda hepsinin de piskülojisi bozumuş uçurumdadırlar şu anda dört güzle hükümetten süpriz bekliyor.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com