Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

3 Ocak 2012 Salı

4/C'li Personelin Kadroya Geçirilmesi Elzemdir.


4/C'li Personelin Kadroya Geçirilmesi Elzemdir.
Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, 4/C'lilerin kadroya geçirilmelerini istediklerini belirterek, 4C'li çalışanlara müjde verdi.
Eğitim Bir Sen'in 4/C li personele toplu sözleşmede kadro için bastıracaklarını aktaran Mehmet Emin SOFUOĞLU; yapılacak olan toplu sözleşmeye 4 anahtarla gideceklerini ve bu anahtarların hepsini almak için mücadele edeceklerini söyledi.Başkan SOFUOĞLU, 4 C′li arkadaşların çalışma süresinin eskiden 10 ay olduğunu hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:
Başbakan'a çıktık, çalışma sürelerini 11 aya çıkardık, o ziyarette maaşlara 114 TL zam aldık, ücretli izin hakkını 1 haftadan 25 güne çıkardık. O ortamı biraz daha gerginlikten uzaklaştırabilseydik birçok şey daha alınabilirdi. Şimdi ise Yargıtayın verdiği bize üye olabilirler kararı ile gelin arkadaşlar beraber haklarımızı arayalım dedik. Bu yıl ilk toplu sözleşmeye 4/C'liler ile başlayacağız. İnşallah memnun edecek bir sonuçla ayrılacağız. Elimizde 4 anahtar var: kadro, maaşlara zam, aile yardımı ve çalışma süresinin 12 aya çıkarılması.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
4/C'li personelin kadroya geçirilmesinin bir zorunluluk arz ettiği kanaatindeyiz. Sendikamız, TOPLU SÖZLEŞME MASASINDA 4/C'li personelin kadroya geçirilmesine yönelik sonuç alınmasına ve bu kapsamdaki tüm personelin mağduriyetinin giderilmesi yönündeki talebinde ısrarcı olacak ve bu durumda olanların kadroya geçirilmeleri gerçekleşinceye kadar mücadelesine devam edecektir' dedi.
Kaynak:
4/C'li Personelin Kadroya Geçirilmesi Elzemdir Haberinin kaynağı için tıklayınız.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

27 yorum:

  1. İşallah 4c lilerin çilesi biter,zulüm biter hak hukuk vijdan ve aklın geregi yapılır bu gariban insanların ve ailelerinin dualarını alırsınız.

    YanıtlaSil
  2. Hak,hukuk,vijdan mücadelesi yapması gereken sendikalar bu 4c ayrımcılıgını,adaletsizligini en iyi bilen bilmesi gereken ve bu mücadeleyi en fazla yapması gereken kuruluşlardır.Aksi takdirde samimiyetleri ayen beyan ortaya serilir ve herkesten önce onlar bu vebalin sorumlulugunu taşımak durumundadır.Yaşadıgımız süreç bizlere siyasetcilerin güvenilirliginin sorgulanması gerektigi yönündedir.Sendikaların ve tüm sivil toplum örgütlerininde bozuk giden sistemin dinamiklerini layıkıyle zorlaması asli görevleridir.Saygılar

    YanıtlaSil
  3. tabi tabi sen çıktın başbakana 11 ay ve 114 zam aldın. seni pişkin adam.biz tekelciler aldık , mücadele ettik. kandırıldık. bu kadarı ile kandırıldık.yoksa ölümüz çıkardı ankaranın ayazından.şimdi bir kaç üye kaydedip biraz daha aidat için kendine pay çıkarıyorsun. senin başbakanın hayrına verdi.

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar MEMURSEN eşittir AKP Bu sendikacılar eğer istesinler ve sözlerini yerine getirirlerse anında kadrodayız. Ancak bu gerçekleşirsede bizlerin büyük çoğunluğumuzun bu sendikaya üye olmamız lazım.teşekkürümüzü böyle göstermeliyiz.

    YanıtlaSil
  5. Amin, amin, amin, amen, tüm dillerdeki ve yüreklerdeki dilden

    YanıtlaSil
  6. Bizim maaşları da kuşa çevirdiler.Bizler de kamu personeli idik.İki yıldır can çekişiyoruz.Rabbin kimseyi sonradan 4-C li yapmasın.Rabbim devletimize zeval vermesin.Hükümetimize akıl fikir versin.Alma mazlumun ahını çekersin aheste aheste.

    YanıtlaSil
  7. Allah Razı Olsun,teşekkürler Mehmet Emin bey. 20-25 yıl kamu hizmetinden sonra.tam da çocukların eğitimi aşamasında çooook zoor durumlar yaşıyoruz.Sizin gibi merhametli başkanların samimiyetleri yeter.Bittik bittik başkanım.

    YanıtlaSil
  8. DEĞERLİ ARKADAŞLAR YÜZLERCE KEZ BU CÜMLELERİ SARF ETMİŞTİR BU ZATLAR GERÇEKTEN SAMİMİ OLDUKLARINA İNANIYORMUSUNUZ

    YanıtlaSil
  9. arkadaşlar bu adam resmen yalan söylüyo tekel direnişiyle aldık bunlar sendika deel akp nin vakfı

    YanıtlaSil
  10. bırakın geçmişi sayın yorumcu arkadaşlar kim bizi dile getirir gündemi 4/c ile güncel tutarsa ona bile razıyız bak sendikacı abmiz birşey yapma peşinde allah ondan razı olsun destekleyelim lütfen birde burada yorum yapan 4/cliler cumhur başkanına sor yazsın google' a ordada yazalım

    YanıtlaSil
  11. samimiyetsiz insanlar yaptıkları ne varda övünüyorsunuz aile yardımı kadromuz nerde bizler icraat bekliyoruz

    YanıtlaSil
  12. 1 ay çıkış aldık bizler evimize nası bakalım vicdanınız adaletiniz nerde akp

    YanıtlaSil
  13. 657 4c geçmeden önce insan gibiydik şimdi sürünüyoruz adalet ve kalkınma olduğunu savunan parti nerede

    YanıtlaSil
  14. zulm ile AABAD olmaz

    YanıtlaSil
  15. evet arkadaşlar toplu sözleşlemeler de az kaldı bakacağız gerçekten söyledikleri gibi direnecekler mi eğer gerçekten öyle biz özür dilemesini de biliriz sayın başkan güzel yazmış allah razı olsun deriz ama gerçek olan şudur biz şu anda ne aile yardımı alıyoruz ne fazla mesai ve en acı olanda bu kış ortası işimizi kaybettik evet memursen gerçekten samimi ise bir şeyler koparır ama ne alır onu bilmem bizi tatmim edermi etmezmi ama gerçekten şu anda bütün 4c liler zor durumdadır biran önce bunun bir çözüme kavuşması lazım kim bizim içim bir yaptırım yaparsa allah razı olsun deriz yoksa bizim burda amacımız onu bunu eleştirmek değil biz ekmeğimizin derdindeyiz bunu da böyle bilsinler sorunu olmayan buraya çıkıpta yazı yazmaz başka işlerle uğraşırlar gerçekten içimiz yanıyor arkadaşlar belli bir düzenimiz vardı on beş sene o düzeni bozmak her halde allah da bunu kabul etmez diyorum hakımızda hayırlısı diyorum herkese saygılar sunarım allaha emanet olunuz

    YanıtlaSil
  16. Biz 4c lilere reva görülenleri,ve bizlere yaşattıklarını vede yaşatanları unutmamız mümkün deyil lakin bu haksızlıga,adaletsizlige vijdansızlıga kim karşı çıkarsa kim durdurursa hesap günü topragın altında kazanan olur,ama bu sözümüz Yüce RABBİM,e samimi inananlar için mutlaka,iki yüzlü ve imanını güce,saltanata,paraya satanlara deyil.

    YanıtlaSil
  17. Arkadaşlar şunu tüm 4c liler çok iyi bilsinki bu çilelerin sonunda vijdana, insafa gelirde birileri bazı haklarımızı geri dahi iade etse bu bir lütuf deyildir

    YanıtlaSil
  18. Bizler yıllarca kamu kurumlarında hizmet ettik belli bir yaştan sonra ise bizlere ölümü gösterip sıtmaya razı edenler sanki bizlere hakkullah bagışlıyormuş muamelesi yaptılar.Sanki bukadar insanı bu duruma düşüren kendileri degilmiş gibi hakları çok küçük kısmını iade edip sonra ömür boyu 4c lileri süründürme yetkisini kendilerinde görüyorlar.Kendilerine ailelerine ve yandaşlarına ise her türlü imkanı hak gören bu iktidar maalesef toplumuda çok usta bir şekilde yanıltarak madur ettigi 4c lilerin sırtından siyaset yapıyor yetimin hakkını korudugunu idda ediyor ve yine maalesef 4c lilerin içinden bir çok arkadaşımız hala mücadele yerine şak şak cılık yapıp duruyor şunu asla unutmayınki 4c lilerin alacagı hak almak istedigi talepleri hakkullah degildir zaten kendinin olupda masa başı entrikaları ile pazarlıkları ile elinden gasp edilenlerdir.Bizleri ailelerimize ve toplum içerisinde aciziyete düşürüp boynu bükük gezdiren lerin birgün hesap verecegindende kimsenin şüpesi olmasın

    YanıtlaSil
  19. söz vermek ...benzemez, heleki müslüman olduğunu söyleyen bir kişi ya o sözü vermeyecek ya da sözünü yerine getirecek, söz verenleri söylemeye gerek yok hepimiz seçimden önce kimlerin söz verdiğini biliyoruz ve o sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz. Allah bugün itibariyle bir ayı geçen çıkıştaki arkadaşlarımıza sabır versin, çünkü insan böyle bir adaletsizliğe dayanamıyor.

    YanıtlaSil
  20. Allah devletimize zeval vermesin. yapılacağın en iyisini yapmıştır devletimiz. yasal kanuna bakılırsa, 4/c bile verilemeyebilirdi.

    YanıtlaSil
  21. hükümet bu çileyi bitirin lütfen 4c ye kadro verin çocuklarımıza okuma fırsatı verin okul masrafları ihtiyaçları benim 2 çocuk yetmiyor daha fazla çocuğu olanlarda var lütfen empati kurun öyle dışardan ahkam kesmeyin gerçekten zor durumda 4c olarak çalışanların durumu aileden destekle geçinmeye çalışıyoruz

    YanıtlaSil
  22. Bizim hiçbir zaman Devletimize sözümüz yok olamaz lakin, devleti yönetenler yüzlerce,binlerce kanun degişikligi yaparken kişiye özel kanunlar dahi çıkarılırken aynı işyerinde aynı işi yapıp hatta daha fazla çalıştırılıp horlanan itelenenip kakılan ikinci sinıf insan muamelesi gören 4c lileri bu devletin insanı yerine koymak istememesi sorun bu ama her şart altında iktidar şak şakcıları maalesef hak,hukuk,vijdan,adalet kavramlar gibi meseleleri yok çok şükür ama mevlam birgün sizin gibi iki yüzlüleri hesaba çekecektir inşallah,ilahi adalete karşı şak şakcılıgınız ve iktidar sizi kurtaramayacak bilesiniz.

    YanıtlaSil
  23. ben 4cli bir babanın oğluyum 8 yaşındayım iki kardeşim var liseye gidiyorlar ben kalbimden rahatsızım.babam maaş alırken zar zor geçiniyoruz şimdi maaş alamıyo, haçlık istemeye utanıyoz. (para olmayınca ne isteyelim ki) karar verilecekse çabuk verilsin, bizde sıkıntıdan kurtulalım.

    YanıtlaSil
  24. dostum yalakaya birşey olmaz

    YanıtlaSil
  25. bütün siyasetçiler yalancı hepsi aynı bemim diyeceğim bukadar

    YanıtlaSil
  26. BAKINIZ ARKADAŞLAR 2 YILI AŞKINDIR HEP SOYLEMLERIMIZDE KALIYOR YOK HAKSEN YOK EĞİTİM BİR SEN SANKI CANDANMI SOYLUYORLAR ZANNEDIYORSUNUZ BUNLARI YUKARIDAKI ARKADASIMINDA DEDİĞİ GIBI BUNLARIN SENDIKACILIKLARI HERSEYI SAHTEKARLIK AKP ORDUSU SARMIS VATANIMIZI UZAK DOĞULARDAN ORDAN BURDAN SARMASIĞIN ARASINDA BOĞULDUK AMA KENDILERI SULAK LARDA IYI BESLINIYORLAR BIZ SANKI BAŞKA ULKERIN VATANDASIYIZ ONLAR COK IYI BILIRLER GUNEYLE BATIYI AYIRMAYI BIZ DUSUNMESEKTE BAŞBAKANIMIZ TIMSAH GOZYASLARIYLA SANAL TÜRKÜLERIYLE INSANLARI BIR YERLER DUYGULARIYLA OYNAMAYI COK IYI BILIYOR VE TOPLUYOR AMA SANMAKI BIRGUN 'MAZLUM,LARIN AHLARI CIKARACAK AHESTE AHESTE AKP ORDUSUNUN ICINDE SIKISIP KALDIK'''EMRET PADİŞAHIM'İKİ FİL DAHA GÖDER ZAMANLARI GELECEK AKP YE YAMAKLARINA AMA GEMIYI O FARELER TERKEDECEK ONCE....KALAN BIZ IM GIBI INSANLAR OLACAK YURDUMUZDA BIZLER CILEKESLERIZ..........SARIN BAKALIM NEREYE KADAR BUYUK YALANCILAR

    YanıtlaSil
  27. yahu bu sendikacılarda hiç vicdan yok biliyorum cüzdanları vicdanının yerindedir bu muhterem galiba akıl bali degildeir ya ben ve benim gibi binlerce arkadaşlarımın mücadelesini yok saydı pes valla dahası mustafa kumlu ve ekebir baronlarının neler yaptıgını iyi biliyorum şaittim 4c tekel eylemlerinde ögrendi belkide EL İNSAF BU ZAVALLIYA BİRİSİ ANALATSIN NELER OLDUGUNU HADİ YOK BU ZAVALLI YI TANIYAN

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com