Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

1 Haziran 2011 Çarşamba

HAKSEN Hükümetin 4/C Uygulamalarını Protesto Etti


HAKSEN Hükümetin 4/C Uygulamalarını Protesto Etti
HAKSEN yaptığı eylemde verilecek olan kadro çalışmalarına 4/C ninde dahil edilmesini istedi.Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN), "4-C uygulamalarını" Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) önünde protesto etti.
TÜİK önünde toplanan konfederasyon üyeleri, "Statü Farklılığına Son", "İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın" pankartları taşıyarak "Ücrette Adalet İstiyoruz" sloganları attı.
HAKSEN Genel Başkanı Ayhan Çivi burada yaptığı açıklamada, sözleşmeli personele kadro verilmesi için yapılan yasal düzenlemeye 4-C'li personelin de dahil edilmesini istedi.
Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli personel pozisyonlarında görev yapan 300 bin civarında personelin kadroya geçirilmesi için hükümet tarafından çalışma yapıldığını ifade eden Çivi, "Söz konusu kapsamda 657 sayılı Yasanın 4-C maddesine göre çalışan geçici personelin bulunup-bulunmadığı konusunda bir açıklama yapılmamıştır. Bu nedenle binlerce 4-C'li personel büyük bir umutla yapılacak kadro düzenlemesini beklemektedir" dedi.
Açıklamanın ardından TÜİK önünde 5 dakikalık oturma eylemi yapan konfederasyon üyeleri "4-C uygulamalarını" alkışlarla protesto ettikten sonra dağıldı.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. Sayın Hak-Sen Genal Başkanı Ayhan ÇİVİ'yi 4/c Statüsü ve ne oldüğü belli olmayan 4/c ucubesi konusunda gösterdiği çaba ve gayretlerinden dolayı Bir Tekel Mağduru olarak, Tüm 4/c liler adına Teşekkür ederim. Sayın Başkan nekadar protesto etsenizde, ne kadar basın açıklaması yapsanızda Kimse duymaz sizi Biz Tekel Mağdurları ve 4/c Çalışanları olarak Umudumuz kalmadı. Çünki şu seçim arefesinde bahs etmedikleri Vaadlerde bulunmadıkları hiç kimse kalamdı 4/c lilerin dışında. Biz 78 Gün ANKARA Eyleminde neler yaşadığımızı ve ne çektiğimizi bir ALLAH Bilir birde biz oradaki tek amacımız ne birilerini karalamaktı nede birilerin borazanlığını yapmaktı. Tek amacımız 15 ile 20 Yıllık Emeğimizi hiçe saymamaları ve Aylık miktarı önemli değildi bizim için sadece Daimi olarak Var olan Kadromuzla bizleri diğer kurumlara dağıtmalarıydı. Ama ne oldu Sesimizi tüm dünya duydu Bizlere Merhamet Etiklerini söyleyenler duymadı daha halada feryadımızı duymaya niyetleri yok ALLAH Merhametli Olanlara Merhamet etsin. Sayın Çivi Sizin, Tüm 4/c li arkadaşların ve TEKEL Mağdurlarının Kandilini Kutlar, Hakla Batılın Birbirinde Ayrıldığı Günde Elebet RABBİM MUTLAK HAKLININ HAKINI VERENDİR.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com