Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

17 Mayıs 2011 Salı

4/c li Geçici Personeller Haksen de Sorunlarını Dile Getirdi


4/c li Geçici Personeller Haksen de Sorunlarını Dile Getirdi
Geçici personel statüsünde çalışan 4/C'li personeller Haksen'de düzenlenen istişare toplantısına katılarak sorunlarını dile getirdiler.Sendika yetkilileri ise 4/C li personel için yaptıkları çalışmalardan ve verdikleri mücadeleden bahsederek 4/C li personelin her zaman yanlarında olduklarını söylediler ve verilecek kadro çalışmalarına 4/C li geçici personelinde dahil edilmesi gerektiğini vurguladılar.
Geçici personel statüsünde çalışan 4/C'li personeller Haksen'de düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
Özelleştirme neticesinde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına 4/C statüsünde atanan personel, Haksen Adıyaman İl Temsilciliğinde ki toplantıya katılarak, 4/C ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdiler. Toplantıya; Adıyaman, Kahta, Besni, Tut, Sincik ilçelerinde görev yapan çok sayıda 4/C'li personel katıldı.
İlçelerde görev yapan personelin durumu, aile ve çocuk yardımı, çalışma süreleri, iş yerlerindeki sorun ve sıkıntılar ve son günlerde gündemde olan sözleşmeli personele kadro verilmesiyle ilgili olarak, son gelişmeler ele alındı.
Haksen İl Temsilcisi Mahmut Babacan, 4/C'lilerin de aile ve çocuk yardımından yararlanabilmesi için yapılması düşünülen yasal değişikliklerin, biran evvel yapılması; hala muğlaklığını koruyan sözleşmeli personele kadro verilmesi noktasında 4/C lilerin kapsam içinde olup olmadığı ile ilgili belirsizliğin biran evvel giderilmesi gerektiğini dile getirdi.
Babacan, "Çünkü bir kısım hükümet yetkilileri ve milletvekili adayları, bazı iktidar partisi temsilcileri bahsedilen kadro olayına, 4/C'li personelin de dahil olduğunu söyledi. Ancak bu durum hükümetin en yetkili ağızlarınca ne doğrulandı ne de yalanlandı. Beklentimiz bu konuda iktidar partisi milletvekillerinin durumu soruşturmaları ve bu konuda, en azından ilimizi ilgilendirdiği için kamuoyunu aydınlatmalarıdır" dedi.
Toplantıda ayrıca 4/C'li personelin kapsam dışında tutulması durumunda yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com